The Hope Project Vocational Training

Projectgegevens

Projectnaam: The Hope Project Vocational Training
Aanmaakdatum: 1-5-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Lopende kosten en inventaris voor beroepsopleiding.
Begroting: € 10.688,00
Instelling: Hope Project Charitable Trust
Land: India
Locatie:

Benodigde producten

Engelse leesboeken, medicijnen, educatief speelgoed, educatieve spellen(voor alle leeftijden), handdoeken, zeep, opbergdozen(Tupperware e.d.), schoolspullen (schriften, schrijfmateriaal). Voorlopig geen speelgoed knuffels en kleding.

Omschrijving

The Hope Project Charitable Trust is een Indiase non-gouvernementele organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen en arme gezinnen in een van de armere gedeeltes van New Delhi. Dit bereiken ze o.a. door het verzorgen van programma's op het gebied van gezondheidszorg en scholing. Ongeveer 350 kinderen maken gebruik van hun scholingsfaciliteiten en ongeveer 1200 families maken gebruik van de medische kliniek. Na een succesvolle afronding van het eerste project voor de allerkleinsten bij deze stichting, zijn nu de oudere jongeren aan de beurt. Voor deze groep kunnen nu de beroepsopleidingen worden voortgezet. Er wordt voorzien in een gedeeltelijke nieuwe inventaris en de betaling van het salaris van de diverse leraren en coördinatoren.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Hubert Maynard

Contactpersoon 2