Educational Schooltrip

Projectgegevens

Projectnaam: Educational Schooltrip
Aanmaakdatum: 1-7-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Sponsoring educatief schoolreisje
Begroting: € 245,00
Instelling: Kibiri School for the Needy
Land: Oeganda
Locatie:

Benodigde producten

Er is een tekort aan veel spulletjes op de school. Speelgoed, sportmaterialen, lesmateriaal (speciaal ook voor de dove kinderen) beddengoed etc.

Omschrijving

Kibiri School for the Needy, is een klein schooltje voor 40 kinderen. Zes van de kinderen die er naar school gaan hebben gehoor problemen of zijn doof. Daarom is er ook een speciale lerares die gebarentaal 'spreekt'. Zij leert dit de dove kinderen, maar ook de leraren en de overige kinderen. Zo hoeven ze zich niet buiten gesloten te voelen. We hebben twee keer eerder met Kibiri samen gewerkt. Inmiddels is de school verhuisd naar een andere locatie. We gaan nu de kinderen 'verrassen' met een educatief dagje uit. Ze gaan naar het Uganda Wildlife Centre. Het is echt een dagje uit voor de kids, want het is ongeveer 80 km enkele reis. Er gaan voldoende begeleiders mee, ook voor de dove kinderen en er wordt voor de lunch gezorgt. Dit alles voor een bedrag van 245 euro. De kinderen zullen er nog tijden over napraten! In een komend vervolgproject gaan we een aanvraag doen voor benodigde materialen op de school.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Elisabeth Tiesinga

Contactpersoon 2