The Seeds of Makula

Projectgegevens

Projectnaam: The Seeds of Makula
Aanmaakdatum: 29-12-2010
Projectstatus: Afgekeurd
Aanvraag: Ondersteuning reiskosten t.b.v. 'Seeds' reis Makula kinderen naar Nederland
Begroting: € 10.000,00
Instelling: Makula Foundation School
Land: Oeganda
Locatie:

Benodigde producten

De school kan altijd van alles gebruiken. Van muziekinstrumenten, sport -en spel artikelen, tot school & leesboeken, trainingspakken etc. Je kunt altijd even contact opnemen om e.e.a. precies af te stemmen.

Omschrijving

We hebben de Makula Foundation School al meerdere keren gesponserd. Met schoolbankjes, speeltoestellen, sportspullen, waterleiding & waterttank en we hebben geholpen bij de aanschaf van grond voor een nieuwe en eigen locatie van de school (UG-027). Dit is inmiddels allemaal achter de rug en nu is het tijd om echt zaadjes te gaan zaaien. Dit project heet The Seeds of Makula. Met een een educatieve, culturele schoolreis van 16 kinderen naar Nederland wil Makula Foundation deze zaadjes ook buiten Uganda laten ontkiemen. Er is een groots programma opgezet waarin de kinderen ook hun dans, zang en toneeltalent gaan laten zien in Nederland. Er staat zelfs een optreden in het Concertgebouw in Amsterdam gepland! Makula wil door deze reis iets laten ontspruiten bij deze kinderen EN bij de kinderen en mensen met wie ze in contact komen in Nederland om een onuitwisbare indruk achter te laten, maar om bovenal een langdurige relatie op te bouwen. Om ervaringen uit te wisselen, wederzijds begrip te kweken en om natuurlijk ook een (financieel) netwerk op te bouwen zodat de school en kinderen zich verder kunnen ontwikkelen. Wings of Support ondersteunt deze bijzondere reis met het helpen aanschaffen van paspoorten, visa en een deel van de tickets.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Elisabeth Tiesinga

Contactpersoon 2

Anita Kuiper