Transportation

Projectgegevens

Projectnaam: Transportation
Aanmaakdatum: 17-10-2010
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Aanschaf taxi-busje voor de school.
Begroting: € 7.748,00
Instelling: Mercy Nursery and Primary School
Land: Oeganda
Locatie: Wakiso District

Benodigde producten

Artikelen die donateurs mee kunnen nemen op hun bezoek: schoolschriftjes, mappen, pennen, potloden en kleine cadeautjes voor de kinderen. Kleding, vooral schoenen en sportkleding, is ook altijd welkom.

Omschrijving

Adoption Initiative Care Centre (AICC) is een organisatie die zich inzet voor de zwakkeren in de samenleving met als doel het levensniveau te verhogen. De directeur is Mr. Mugisho Alain Delcourt. Een onderdeel van AICC is een school (Mercy Primary School) voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 16 jaar. Dit zijn voornamelijk weeskinderen en straatkinderen. Op dit moment gaan er 70 kinderen naar deze school en dat aantal groeit nog steeds. Kinderen waarvan de ouders een kleine vergoeding kunnen betalen wordt een kleine contributie gevraagd. Op dit moment heeft de Mercy Primary School geen vast maandelijks inkomen en dit hopen ze te gaan genereren met de schoolbus, die ook ingezet kan gaan worden als taxi-bus.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Mireille Meijers
Projectcoördinator
Mireille@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2

Carien Jipping
Projectcoördinator
Carien@wingsofsupport.org