St. Michael Holy Unity Academy Noodhulp

Projectgegevens

Projectnaam: St. Michael Holy Unity Academy Noodhulp
Aanmaakdatum: 17-2-2011
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Noodhulp voor voeding voor de wezen die door hoofd van de school en bij hem thuis worden opgevangen en zeer kwetsbare kinderen in de die hier naar school gaan.
Begroting: € 458,00
Instelling: St. Michael's Holy Unity Academy
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Kleding, ondergoed, bh's, schoenen voor met name oudere kinderen (leeftijd 7 tot met 18 jaar)!

Omschrijving

In december 2010 ontving het hoofd van de school een brief van World Food Programme dat de voedselhulp per 1 januari zou worden gestopt. Voor de school kwam dit geheel onverwachts. Het hoofd van de school William Odiambo doet zijn uiterste best om de kinderen op school te houden. Hij is bang dat ze op straat gaan bedelen om eten. Het is veiliger om ze in school te houden en ze zoveel mogelijk water te laten drinken. Wlliam vroeg of we dan in ieder geval het eten voor de wezen die hij opvangt en de kinderen die nu echt niets te eten hebben zouden kunnen betalen. Er is besloten nu 50.000 KES (iets minder dan 500 euro) ter beschikking te stellen. William zal proberen hier zolang mogelijk mee te doen.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne de Graaf

Contactpersoon 2

Yvonne Welzen