Thandabantu Wendy House Inventory

Projectgegevens

Projectnaam: Thandabantu Wendy House Inventory
Aanmaakdatum: 7-10-2010
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Er wordt een Wendy House gebouwd waar een crèche in gemaakt kan worden ter voorbereiding op de Thandabantu Pre-school. Van ons zouden ze graag de inventaris willen hebben.
Begroting: € 3.466,00
Instelling: Yabonga Children, HIV and AIDS
Land: Zuid-Afrika
Locatie:

Benodigde producten

Voor de Yabonga stichting altijd kleding en speelgoed.

Omschrijving

Yabonga is een locale stichting die zich bezighoud met educatie voor kinderen. Ook willen zij kinderen en ouders die leven met HIV/Aids empoweren om in hun eigen communities veranderingen aan te brengen in de manier waarop er met HIV/Aids wordt omgegaan. Thandabantu crèche is een onderdeel van hun educatie programma en zal verbonden worden aan de Thandabantu Pre-School in Khayelitsha. Deze créche zal een voorbereiding zijn op de pre-school. Vaak zijn kinderen die naar pre-school gaan nog compleet onvoorbereid. Zij kunnen meestal nog geen pen vasthouden of rechtop zitten omdat zij altijd door hun moeders gedragen zijn. Wings of Support is gevraagd om een Wendy House (houten huis) te bouwen waar deze crèche zich in kan vestigen.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Eva Bosnjakovic

Contactpersoon 2

Eva Bosnjakovic