Boston Secondary school

Projectgegevens

Projectnaam: Boston Secondary school
Aanmaakdatum: 2-3-2011
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Bouw secondary school
Begroting: € 10.471,00
Instelling: Boston Children Centre
Land: Kenia
Locatie: Nairobi

Benodigde producten

Engelse boeken, wereldkaarten, pennen, potloden, schriften, tekenpapier, eigenlijk alles op het gebied van leermateriaal. Ook kinderkleding en schoenen voor met name oudere kinderen 6 tot en 16 jaar zijn zeer welkom!

Omschrijving

Met het project KE-126 hielpen wij het Boston Children Centre met het bouwen van een lokaal voor de secondary school. Dit is voor het volgende schooljaar niet meer genoeg. Boston Children Centre heeft een stuk grond gedoneerd gekregen van het dorpshoofd. De fundering ligt er al en is betaald door twee prive personen. Na een half jaar fundraisen is het niet gelukt om meer sponsoren te vinden. We willen heel graag de eerste drie lokalen gaan betalen en dan hopen we dat andere sponsoren net zo enthousiast worden als wij. Het is eerder gelukt met de lagere school. Bij ons eerste bezoek in 2008 stonden er hutjes van golfplaten en nu staat er een mooie stenen lagere school en een kleuterschool. Een topprestatie!

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne de Graaf
Projectcoördinator
Yvonne@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2