YF summercamp

Projectgegevens

Projectnaam: YF summercamp
Aanmaakdatum: 5-3-2010
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Zomerkamp voor lagere schoolkinderen van Smokey Mountain (die begeleid worden door het studeer en begeleidingscentrum van YF) samen met kinderen van kindertehuis Bahay Auroradie
Begroting: ‚ā¨ 2.200,00
Instelling: Student Center (Young Focus)
Land: Filippijnen
Locatie: Manilla, Philippines

Benodigde producten

Omschrijving

Young Focus en Bahay Aurora willen in samenwerking 87 kinderen uitnodigen vanuit de arme sloppenwijken van Manilla om samen met de kinderen van Bahay Aurora een paar onvergetelijke dagen te hebben tijdens een zomerkamp. De kinderen gaan in teamverband met elkaar de strijd aanbinden op het gebied van zang, spelletjes en dans. Uiteindelijk zal er een winnend team uit de bus komen, die krijgt dan een prijs. Het zullen een paar bruisende dagen worden met veel activiteit en sport. Leuk om te zien en leuk om mee te doen is het credo. De kinderen uit de sloppenwijken komen per definitie nooit uit de stad, leven altijd in de sterk verontreinigde lucht en krijgen niet altijd genoeg te eten. Velen werken al op zeer jonge leeftijd. Het is goed voor deze kinderen om even een paar dagen volledig uit de dagelijkse sleur van ellende te zijn en ook voor de kinderen van het kindertehuis is het leuk om samen met andere kinderen een paar leuke dagen te hebben. Ook medewerkers van Wings of Support zullen ter plaatse meehelpen bij het begeleiden van de kinderen.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Lex Vries

Lex@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2

Astrid Vink

Astrid@wingsofsupport.org