Day Care materials

Projectgegevens

Projectnaam: Day Care materials
Aanmaakdatum: 10-2-2010
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Inrichting van het kinderdagverblijf
Begroting: € 2.894,00
Instelling: Ellilta- Women at Risk
Land: Ethiopië
Locatie:

Benodigde producten

Engelstalige (voor)leesboeken, knutselmaterialen zoals papier, verf, lijm, kleurpotloden etc, Engelstalige kinder- cd's, dvd's, luisterboeken, (educatief) jongens- en meisjesspeelgoed, puzzels, spelletjes, muziekinstrumenten, handpoppen. Kinderkleding en

Omschrijving

Woman@risk is een rehabilitatiecentrum voor vrouwen die in de prostitutie hebben gewerkt. Ze volgen een programma van 9 maanden waarin ze aan zichzelf werken en een nieuw vak leren om zo weer een menswaardig en onafhankelijk bestaan op te bouwen in de Ethiopische maatschappij. Bijna al deze vrouwen hebben kinderen. De jongste kinderen worden opgevangen in het kinderdagverblijf en voor de oudere kinderen willen ze een bibliotheek maken met zowel Engelse als Amhaarse boeken. Door middel van speltherapie helpen ze de kinderen de moeilijke situatie waarin ze vaak verkeren te verwerken. In april van het jaar 2010 hebben ze een nieuwe locatie gekregen. Om deze kinderopvang professioneel te kunnen opzetten hebben ze Wings of Support gevraagd de eenmalige inrichtingskosten te financieren en mee te helpen met het brengen van educatieve, spel- en knutselmaterialen voor de kinderen (zie benodigde producten).

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Maria Weekers

Contactpersoon 2

Eunice van den Bovenkamp (Zandvliet)