Providing Career Opportunities 2

Projectgegevens

Projectnaam: Providing Career Opportunities 2
Aanmaakdatum: 22-4-2010
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Het bekostigen van onderhoud en aanschaf van onderdelen voor de naaimachines en het geven van instructie in het gebruik van de machines, engelse les en computertraining
Begroting: € 3.175,00
Instelling: Duang Prateep Foundation
Land: Thailand
Locatie: Bangkok

Benodigde producten

-

Omschrijving

Afgelopen jaar heeft Wings of Support het eerste project bij Sikkha Asia Foundation gesteund met vooral de aanschaf van apparatuur voor de vocationele training. Het vervolg project zal voornamelijk financieële steun betekenen voor de aanschaf van materiaal en onderhoud van de machines om de cursussen te kunnen blijven geven aan de meisjes. De doelgroep zal qua leeftijd meer kinderen bevatten tussen de 14 en 18 jaar. Reden hiervoor is dat deze kinderen net van school afkomen en nog niet gewend zijn aan het verdienen van geld. Omdat de doelgroep van het eerste jaar ouder gekozen was zijn er relatief veel meisjes tussendoor mee gestopt. Deze meisjes hebben weliswaar wel bijna allemaal werk gevonden in de richting waarin ze werden opgeleid, maar voor het vervolg van het project vielen ze af en dat was jammer. Voor de basis omschrijving van dit project kunt U ook kijken onder TH-027 waarop dit project een vervolg is.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Ron van Wagtendonk

Ron.w@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2