Brydges Centre opbouw weeshuis

Projectgegevens

Projectnaam: Brydges Centre opbouw weeshuis
Aanmaakdatum: 31-12-2010
Projectstatus: Afgekeurd
Aanvraag: Helpen met het opbouwen van het nieuwe weeshuis.
Begroting: € 3.165,00
Instelling: Brydges Centre
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Kinderkleding voor kinderen van 5 tot en met 18 jaar. Vooral ook kleding voor de oudere meisjes (o.a. bh's ondergoed)15 tot 18 jaar. Voor het vocational training center kunnen ze naaispullen gebruiken (lapjes, naaigaren, wol, breinaalden etc) er is ook ee

Omschrijving

In 1995 Rosemary Wafula ontmoette kinderen die op de straat leefde. Ze begon de kinderen op te nemen in haar huis. Enkele jaren later werd dit Brydges Centre Childrens Home. Steeds meer kinderen wisten haar te vinden en het huis verspreidde zich over 6 lokaties. Dit zorgde voor veel uitdagingen. Rosemary droomde over een plek waar alle kinderen konden wonen als een soort family. Rosemary's droom is werkelijkheid aan het worden. Er is nu een gedoneerd stuk land van 5 acres buiten de stad (1,5 uur rijden). Nu is er nog te doen om het hun huis te laten worden. Wings of Support gaat helpen om de basisvoorzieningen te creeren.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne de Graaf

Contactpersoon 2