Life skills services for disfavored youngsters

Projectgegevens

Projectnaam: Life skills services for disfavored youngsters
Aanmaakdatum: 22-10-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Gedeeltelijke vervanging van inventaris van 2 "social apartments"
Begroting: € 2.350,00
Instelling: A.S.I.S.
Land: Roemenië
Locatie: Bucharest

Benodigde producten

Er zijn diverse spullen nodig voor de kinderen en de families. Neem echter eerst contact met de organisatie op om te zien wat hun directe behoeften zijn, aangezien zij geen opslagruimte tot hun beschikking hebben.

Omschrijving

A.S.I.S., Association "Support for Social Integration" houdt zich, sinds hun oprichting in 1994, bezig met het laten afnemen van de hoeveelheid kansarme personen in Roemenie door "maatwerk" sociale hulp en begeleiding te geven en op die manier te zorgen voor een succesvol re-integratie in de maatschappij, ongeacht leeftijd en geslacht. November 2008 is het nieuwe project "Social Counseling and Assistance Center for Family" opgestart in Bucharest. Hier zullen de komende 3 jaar minimaal 200 personen, voornamelijk kinderen, worden geholpen conform de doelstellingen van deze organisatie. Naast dit programma heeft A.S.I.S. sinds 1998 ook twee appartementen in Bucharest waar jongeren worden opgevangen en door middel van een intensief programma worden voorbereid op een zelfstandig bestaan in de Roemeense samenleving. Voor dit programma is het verzoek gekomen om een gedeelte van de verouderde/kapotte inventaris te financieren.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Hubert Maynard
Projectcoördinator
Hubert@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2