Boso Kosecha vakantiefeest zomer 2010

Projectgegevens

Projectnaam: Boso Kosecha vakantiefeest zomer 2010
Aanmaakdatum: 14-1-2010
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Na groot succes vorig jaar organiseert Boso Kosecha voor haar kinderen opnieuw een vakantiefeest. Wos is gevraagd volgende te sponsoren: verblijf 2 nachten in Landhuis, bezoek Verkeerstuin & Vlindertuin, 18 kinderen en 6 volwassenen.
Begroting: € 1.309,00
Instelling: Fundashon Boso Kosecha
Land: Curaçao
Locatie:

Benodigde producten

Kinderkleding, speelgoed, kleurboekjes & tekenspullen.

Omschrijving

De zomervakantie komt er weer aan! Ook op Curaçao! De prinsen en prinsessen van Boso Kosecha hebben vorig jaar, met hulp van Wings of Support, heerlijk kunnen genieten van een paar zomerse vakantiedagen. Een groot succes! Vandaar dat Wings of Support dit jaar opnieuw wil bijdragen aan dit zonnige uitje. De overnachting met kampvuur in Landhuis Ascension was erg gaaf, dus dit jaar gaan er zelfs 2 nachten geslapen worden, natuurlijk met dat gave kampvuur én BBQ. Naast veel plezier maken, zwemmen in de zee en lekker ranja drinken, wordt er ook een educatief bezoekje gebracht aan de Vlindertuin en aan een verkeerstuin. Dat wordt weer een groot vakantiefeest!

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Marije Jelly

Marije.j@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2

Sara Gasseling

Sara@wingsofsupport.org