Vocational & Life Skills Development

Projectgegevens

Projectnaam: Vocational & Life Skills Development
Aanmaakdatum: 14-10-2010
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Lopende kosten en inventaris voor beroeps opleiding
Begroting: € 22.775,00
Instelling: Hazrat Inayat Khan Foundation
Land: India
Locatie:

Benodigde producten

Engelse leesboeken, medicijnen, educatief speelgoed, educatieve spellen(voor alle leeftijden), handdoeken, zeep, schoolspullen (schriften, schrijfmateriaal). Voorlopig geen speelgoed knuffels en kleding.

Omschrijving

Hazrat Inayat Khan Foundation, ook wel bekend als "The Hope Project", is een Indiase non-gouvernementele organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen en arme gezinnen in een van de armere gedeeltes van New Delhi. Dit bereiken ze o.a. door het verzorgen van programma's op het gebied van gezondheidszorg en scholing. Ongeveer 350 kinderen maken gebruik van hun scholingsfaciliteiten en ongeveer 1200 families maken gebruik van de medische kliniek. Na succesvolle afronding van de voorgaande projecten zal de financiering van de salarissen voor de leraren van de beroepsopleidingen nu worden voortgezet. Deze opleidingen zullen nu worden uitgebreid met de cursus "Advanced Beauty Culture" waar zeer veel belangstelling voor is. Hiervoor zal Wings of Support ook de benodigde apparatuur en schoonheidsmiddelen financieren. Daarnaast wordt er nu ook een project opgestart die de jongeren zal trainen in zaken betreffende 'vaardigheden in het leven' en 'seksualiteit'.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Hubert Maynard

Contactpersoon 2