Veilig de weg op

Projectgegevens

Projectnaam: Veilig de weg op
Aanmaakdatum: 6-9-2012
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Reparatie kosten bus.
Begroting: € 1.146,00
Instelling: Mercy Nursery and Primary School
Land: Oeganda
Locatie:

Benodigde producten

Artikelen die donateurs mee kunnen nemen op hun bezoek: schoolschriftjes, mappen, pennen, potloden en kleine cadeautjes voor de kinderen. Kleding is ook altijd welkom.

Omschrijving

Adoption Initiative Care Centre (AICC) is een organisatie die zich inzet voor de zwakkeren in de samenleving met als doel het levensniveau te verhogen. De directeur is Mr. Mugisho Alain Delcourt. Mede dankzij de door Wings of Support gesponsorde bus kunnen ze beter het hoofd boven water houden. Met de bus worden kinderen die te ver weg wonen opgehaald om naar school te gaan en daarnaast fungeert de bus als taxi. Met dit inkomen kunnen ze verschillende vaste kosten betalen. Echter heeft de bus nu een grote reparatie nodig waar AICC geen geld voor heeft, vooral nu er ook geen geld binnenkomt van de taxi diensten. Voor de kinderen die ver weg wonen is het ook een noodzaak dat de bus zo snel mogelijk gerepareerd gaat worden.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Carien Jipping

Contactpersoon 2

Mireille Meijers