Zomerfeest 2013

Projectgegevens

Projectnaam: Zomerfeest 2013
Aanmaakdatum: 1-10-2012
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Bijdrage leveren aan educatieve bezigheden.
Begroting: € 1.629,00
Instelling: Fundashon Boso Kosecha
Land: Curaçao
Locatie:

Benodigde producten

Er is grote behoefte aan gelden om de hoge kosten van benzine en onderhoud van de bus te kunnen bekostigen. Tevens is er behoefte aan een vaste locatie om de kinderen de veiligheid van één plek te geven. In de zomervakantie biedt Boso Kosecha deze kindere

Omschrijving

Boso Kosecha is een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen uit de buitenwijken van Willemstad (Curaçao). Deze kinderen komen veelal uit eenoudergezinnen, waarvan de moeder fulltime moet werken om aan geld te komen of werkeloos is. De toekomst van deze kinderen is onzeker en velen van hen komen met de verkeerde verleidingen in aanraking. Boso Kosecha vangt een aantal kinderen in een naschoolse situatie op en helpt hen zich op sociaal vlak verder te ontwikkelen en structuur in hun leven aan te brengen. Door allerhande activiteiten aan te bieden proberen zij de kinderen te doen opgroeien tot verantwoordelijke mensen die als jong volwassenen straks de juiste keuzes kunnen maken en een 'beter' leven tegemoet kunnen gaan dan het voorbeeld dat ze thuis hebben.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Angelo Maassen

Contactpersoon 2

Marije Jelly