Complete make-over!

Projectgegevens

Projectnaam: Complete make-over!
Aanmaakdatum: 6-7-2012
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Renovatie van het gebouw (van binnen en van buiten), matrassen, muskietennetten, bijdrage voor auto.
Begroting: ‚ā¨ 14.330,00
Instelling: KAYDA
Land: Oeganda
Locatie: Kampala

Benodigde producten

Kleding, schoenen voor grote kinderen (8/18 jaar), schoolspullen, tandpasta, shampoo, zeep, maandverband, medicijnen (paracetamol, norit, keeltabletten en pleisters)

Omschrijving

Kayda is opgericht in 1995, om weeskinderen in de community een beter leven te geven. Op het moment wonen er 44 kinderen in het huis. De kinderen gaan naar school en krijgen in het huis bijles op computers en ze kunnen leren timmeren in de kleine timmerfabriek bij het huis. Zo hebben ze al meubels gemaakt voor een ander Wings of Support projekt. In huis nemen zang en dans een belangrijke plaats in: er wordt veel geoefend en elke zondag treden ze op. Het is dan een hele gezellige boel in het huis en de deuren staan open voor iedereen in de community. De leiding was van plan om een stuk land te kopen buiten de stad, om te kunnen uitbreiden. Echter, grond is erg duur in Uganda, en dan moet er ook nog een gebouw op. Dit plan bleek niet haalbaar en daarom is besloten om het huis een grondige opknapbeurt te geven: de dakgoten zullen worden gerepareerd, de open keuken zal worden aangepakt, evenals de toiletten. Er komen nieuwe matrassen en muskietennetten. Kortom, voor de kinderen wordt het weer een mooi thuis!

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Anita Kuiper

Anita@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2

Elisabeth Tiesinga

Elisabeth@wingsofsupport.org