Eindelijk eigen vervoer

Projectgegevens

Projectnaam: Eindelijk eigen vervoer
Aanmaakdatum: 9-9-2013
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Aanschaf van eigen vervoer, waardoor tijd efficienter besteed en taxikosten bespaard worden.
Begroting: € 10.000,00
Instelling: Padma
Land: Peru
Locatie: Miraflores, Lima

Benodigde producten

De kinderen hebben niet veel dus kleding (kleine kindermaten want de Peruaanse kinderen zijn maar klein) en speelgoed altijd welkom! Ook hiervoor het beste via Liesbet Willems.

Omschrijving

In mei 2012 werd door Liesbet Willems de Padma opgericht. Deze NGO ondersteunt kinderen, jongeren en vrouwen die slachtoffers zijn van familiaal en/of seksueel geweld. Padma werkt met een team van psychologen, een psychopedagoge, sociaal werkster en een advocate/fondswerver. Er wordt samengewerkt met Belgische en Peruaanse instanties en organisaties. De projecten situeren zich in de sloppenwijken van het district Villa El Salvador, Lima, Peru. Omdat Lima heel erg uitgestrekt is, moeten er grote afstanden naar de verschillende projecten worden afgelegd. Dit kost veel tijd en geld. Eigen vervoer zou een enorme verbetering en besparing zijn; zowel in tijd als financieel. Deze eigen auto zal worden ingezet voor transport van kinderen van huizen naar kinderopvang en ook voor uitstapjes naar bijvoorbeeld de zoo. Daarnaast zal het eigen vervoer ook van pas komen voor vervoer van materialen voor gaarkeukens, kinderopvang, speelplein etc.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Barbara Bregman
Projectcoördinator
Barbara@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2

Astrid Pauwels
Projectcoördinator
Astrid.p@wingsofsupport.org