Met eigen bus wordt veel geld bespaard

Projectgegevens

Projectnaam: Met eigen bus wordt veel geld bespaard
Aanmaakdatum: 24-8-2013
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Bijdrage voor aanschaf van bus.
Begroting: € 15.000,00
Instelling: Asociación Civil 25 de Mayo
Land: Argentinië
Locatie: Barrio Raffo, localidad de General Rodri

Benodigde producten

Ondanks dat er behoefte is aan tal van materialen die gebruikt kunnen worden voor sport en culturele activiteiten, wordt hier voorlopig toch niet voor gekozen vanwege de douane op de luchthaven die jammer genoeg nog wel eens moeilijk zouden kunnen doen.

Omschrijving

Aanschaf van een eigen bus. Asociacion Civil 25 de Mayo stimuleert door middel van sport, cultuur en onderwijs, jongeren uit de arme wijk General Rodriquez om zich te ontwikkelen. Omdat de club steeds een bus moet huren voor activiteiten als voetbal of een optreden, zijn de vaste lasten erg hoog. Door het aanschaffen van een eigen bus wordt er veel geld bespaard en zijn er ook de nodige extra inkomsten. De extra inkomsten en het bedrag wat bespaard wordt zal worden gebruikt om aan meer activiteiten deel te nemen. Ook zal er meer geïnvesteerd kunnen worden in onderhoud en verbeteringen aan het gebouw en het sportveld. Men is zelf druk bezig met het sparen van geld. Dit doet men door middel van het organiseren van tal van activiteiten.Zoals bijvoorbeeld een carnavalsoptocht waaraan verschillende Murgas deelnemen. De enige verharde straat in de wijk General Rodriquez is dan een gezellige chaos van dansende kinderen en hun ouders. Met plezier en enthousiasme wordt door de verkoop van friet, burgers en frisdrank aardig wat geld opgehaald. De opbrengst is uiteraard...voor de Bus! En zo zijn er nog veel meer dingen die ze doen. Aan Wings of Support wordt een bijdrage gevraagd voor deze bus en naast Wings of Support zal ook de stichting Che Amigo helpen .

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Lex Vries

Lex@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2