Veilig huiswerk maken

Projectgegevens

Projectnaam: Veilig huiswerk maken
Aanmaakdatum: 26-3-2013
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Meubilair voor huiswerkbegeleiding
Begroting: € 542,00
Instelling: Stichting Kind in Oost-Europa
Land: Roemenië
Locatie:

Benodigde producten

Kleding voor volwassenen en kinderen (alle leeftijden), engelse boeken, lakens, handdoeken, educatief speelgoed, knuffels, schoonmaakmiddelen, voedsel.

Omschrijving

Stichting Kind in Oost-Europa is sinds 1992 actief om hulp te bieden aan gezinnen en kinderen in Roemenië. Het gaat hier hoofdzakelijk om Boekarest en een aantal zigeunerdorpen in de directe omgeving van Boekarest. Dit doen zij door o.a. het begeleiden/ondersteunen van de gezinnen door middel van o.a. geld en voedsel en het verzorgen van huiswerkbegeleiding van een aantal "achtergestelde" kinderen. Daarnaast organiseren ze ook een jaarlijks terugkerend zomerkamp voor de kinderen. Het huidige meubilair voor de huiswerkbegeleiding is grotendeels kapot. Deze was van hout gemaakt en bleek toch niet bestand tegen de wisselende weersinvloeden buiten. Vandaar dat de hulp van Wings of Support is ingeroepen om duurzamer meubilair van aluminium en kunststof te sponsoren.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Hubert Maynard

Contactpersoon 2