Tools to Work

Projectgegevens

Projectnaam: Tools to Work
Aanmaakdatum: 7-3-2014
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Tools to work voor de nieuwe nog af te maken werkplaats.
Begroting: € 5.000,00
Instelling: Jolem foundation
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Laptops, kleding, schoenen, In Nairobi worden alle projecten om de beurt van goodies voorzien. Eigen spullen kun je altijd achterlaten bij de congierge van het crew hotel. Zet de naam van het project op alle zakken waarvoor op dat moment spullen klaar

Omschrijving

Sinds 2012 is Jolem actief in dit gebied en er is inmiddels heel wat werk verzet. Er zijn officiele voetbalteams geformeerd en een team is eerste geworden in de regio. Bij de vorige aanvraag is activiteitencentrum afgebouwd. Er worden trainingen gegeven o.a. op het gebied van lifstyle. Nu gaan we hen helpen met het aankopen van tools voor de werkplaats. Deze worden gereviseerd en verstuurd door de Nederlandse stichting Tools to Work. O.a. worden Complete auto monteurs gereedschappen aangeleverd. Het doel is om de jeugd hoop te geven en ze te voorzien van vaardigheden. Hierdoor kunnen ze in de toekomst geld verdienen en hun families onderhouden. De jeugd betaalt voor de opleiding. Na de nodige investeringen zal Jolem in de toekomst zelfstandig opereren. Een mooie uitdaging!

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne de Graaf

Contactpersoon 2