Een veilig kantoor voor SAEP

Projectgegevens

Projectnaam: Een veilig kantoor voor SAEP
Aanmaakdatum: 6-12-2013
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Aanschaf en installatie van een nieuw alarmsysteem om de veiligheid van het SAEP werknemers, studenten en kantoormiddelen te waarborgen.
Begroting: € 1.164,00
Instelling: SAEP
Land: Zuid-Afrika
Locatie: Kaapstad

Benodigde producten

Schoolspullen

Omschrijving

Wings of Support werkt al lang en vertrouwd samen met de stichting South African Education and Environmental Program. Deze stichting heeft ook een programma om leerlingen te ondersteunen met hun onderwijs. Het naschoolse-programma van SAEP bestaat uit extra scholing in alle vakken die nodig zijn. De leerlingen worden in groepen van maximaal 30 verdeeld. Daarnaast krijgen ze computer-les, en mentorlessen voor persoonlijke ontwikkeling. Ook zijn er verschillende dagen uit en/of een kamp. De SAEP office heeft een verouderd beveiligingssysteem dat regelmatig kuren vertoont. Hierdoor is het pand en de 2 verdiepingen waar SAEP op werkt onvoldoende beveiligd tegen inbraak en overval, iets wat zeer veelvuldig voorkomt in betreffende omgeving. WOS heeft ooit een kopieerapparaat gedoneerd aan SAEP; en die moet niet gestolen worden! Net als alle computer apparatuur waarmee de SAEP medewerkers effectief opereren.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Wido Wilde
Projectcoördinator
Wido@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2