GHC schoolgeld

Projectgegevens

Projectnaam: GHC schoolgeld
Aanmaakdatum: 13-9-2014
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Aanvraag voor sponsoring van het schoolgeld voor een deel van ce kinderen waarvan de ouders het niet kunnen opbrengen dit te betalen.
Begroting: € 5.722,00
Instelling: Grapevine Hope Centre
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Schoolgeld

Omschrijving

Grapevine Community School is een kleine school in de Matopeni sloppenwijk van Nairobi. De school bestaat momenteel uit zes kleine klaslokalen die met golfplaat zijn gebouwd. De oprichter van de school, Josephat, vraagt om hulp in vorm van een bijdrage voor het schoolgeld. Een deel van de leerlingen is zo arm dat er voor hen geen schoolgeld betaald kan worden. Ze zijn (geheel of deels) wees, of de ouders verdienen zo weinig dat het zich niet kunnen veroorloven om schoolgeld te betalen. Wings of Support heeft al eerder geholpen met de aanschaf van schoolboeken, schooluniformen, schooltassen, sportkleding en schoolmeubulair voor de kinderen en voor de leraren. Ook heeft de Basisschool Pirapoleon uit Austerlitz een themaweek gehouden voor WoS en in totaal 3350 euro opgehaald voor Grapevine Hope Center.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Suzanne van den Oudenhoven

Contactpersoon 2

Hanna Paul