Learning Materials & Cabinets

Projectgegevens

Projectnaam: Learning Materials & Cabinets
Aanmaakdatum: 21-3-2019
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Child Smile Foundation heeft een verzoek gedaan voor donatie om zo over te kunnen gaan tot aanschaf van "learning materials, educational toys en cabinets for teachers and children" van de Mercy Nursery and Primary School
Begroting: € 2.781,00
Instelling: Mercy Nursery and Primary School
Land: Oeganda
Locatie:

Benodigde producten

Kleding, maandverband, speelgoed, kantoorspullen zoals pennen, kleurboeken, engelse lesboeken

Omschrijving

Child Smile Foundation is een organisatie waar WOS al ruim negen jaar mee samen werkt. De organisatie steunt kwetsbare kinderen uit arme families in het Wakaso district door het geven van scholing, onderdak, kleding/ schoenen en voedsel. CSF richt zich met name op "primary education and early childhood development". CSF ondersteunt de kinderen met hun ontwikkeling en maakt o.a. gebruik van (leerzaam) speelgoed, om talenten in een vroeg stadium te ontwikkelen. CSF wil lesmateriaal aanschaffen ter ondersteuning van de leraren om betere lessen aan de kinderen te kunnen geven. De schoolbanken zijn tevens een motivatie voor de leraren om hun werk goed en volledig te kunnen doen ten behoeven van de kinderen in de klassen. Zodra het project was goedgekeurd en het geld door de organisatie was ontvangen is men druk in de weer gegaan met het fabriceren van de diverse onderdelen. Ook is het lesmateriaal en het speelgoed aangeschaft.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Michael Os de Man

Contactpersoon 2

Filiz Arikdogan