School for streetkids

Projectgegevens

Projectnaam: School for streetkids
Aanmaakdatum: 31-1-2018
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Schoolbenodigdheden voor 200 straatkinderen en een loket van hout voor de speciale bank in de school voor straatkinderen
Begroting: € 2.452,00
Instelling: Hamara Foundation
Land: India
Locatie:

Benodigde producten

Omschrijving

Hamara Foundation is een NGO die zich inzet voor de straatkinderen in Mumbai sinds 1989. De Foundation richt zich op verschillende vlakken als gezondheidszorg, noodzakelijke aanvullende voeding, onderwijs, coaching en hulp door middel van een spaarsysteem voor deze kwetsbare kinderen. Dit doen zij vanuit 4 centra rondom het treinstation in Mumbai East waar de kinderen leven en werken om te overleven. Het doel van de Foundation is ontwikkeling en empowerment van de straatkinderen. De visie van Hamara: geen kinderen meer op straat en elk kind heeft recht op een gelukkige jeugd, eigenwaarde en respect. Om dit te bereiken wordt er gewerkt in een veilige omgeving waarin de kinderen zich kunnen ontwikkelen en zich kind kunnen voelen. Deze project-aanvraag zal voldoende zijn om 200 kinderen gedurende een heel jaar onderwijs en gezondheidszorg te kunnen geven. Ook 1op1 zullen de kinderen door een social worker worden ge-coached waar nodig in psych-sociaal opzicht om zo goed als mogelijk te kunnen leven onder de meest moeilijke omstandigheden.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Barbara Bregman

Contactpersoon 2

Astrid Pauwels