Joint Mentorship Project

Projectgegevens

Projectnaam: Joint Mentorship Project
Aanmaakdatum: 8-6-2015
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Aanvraag voor ondersteuning van lopende kosten en uitbreiding van het succesvolle JMP, mede gesponsord door 'De Ranken'.
Begroting: € 22.133,00
Instelling: PSP
Land: Zuid-Afrika
Locatie:

Benodigde producten

Omschrijving

PSP heeft al jaren een groot programma lopen om beginnende leraren in townships te ondersteunen. Dit door het Joint Mentorship Project (JMP), waarbij de leraren uitgebreid worden begeleid en gecoacht on the job. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van 'TeachSmart', een handboek dat eerder door WOS is gesteund. De aanvraag betreft voortgezette steun voor het JMP programma en in 2e instantie uitbreiding hiervan naar de Eastern Cape. Deze interesse geeft meteen het succes aan van het programma in de Western Cape! Daarnaast wordt geld gevraagd voor het bijdrukken van TeachSmart, en het sponsoren van lopende kosten van het kantoor en ook het 'Cluster Project', waarbij de 15 scholen die het het zwaarst hebben, extra worden gesteund met begeleiding en coaching.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Wido Wilde

Contactpersoon 2

Angela Burgt