Opzetten van een Cineclub

Projectgegevens

Projectnaam: Opzetten van een Cineclub
Aanmaakdatum: 30-10-2018
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Diverse middelen voor bestaande projecten/nieuwe workshops
Begroting: € 1.336,00
Instelling: Fundacion Koinonia
Land: Colombia
Locatie:

Benodigde producten

Schriftjes, pennen, kleurpotloden, alle benodigdheden voor school voor de kinderen. En witte en zwarte schoenen/gympen voor kinderen 8-15jr

Omschrijving

Stichting Koinonia is een Colombiaanse kleine stichting zonder winstoogmerk. De stichting werkt aan de stimulatie van een integrale opvoeding van kinderen en jongeren in de gemeenschap van La Popa en Lo Amador. De wijken La Popa en Lo Amador zijn zogenaamde, zone 0-1 wijken, de meest kwetsbare wijken van Colombia. Voor de kinderen en jongeren wordt er weinig tot niets georganiseerd. Er zijn geen sportclubs of ander soort na- schoolse activiteiten. Stichting Koinonia is opgericht door Julie Roy die zelf in de wijk woont. Sinds de oprichting in 2012 heeft Stichting Koinonia programma's en projecten geïmplementeerd op het gebied van onderwijs, milieu, recreatie en burgercultuur in samenwerking met diverse groepen en mensen die willen bijdragen aan sociale verandering. Er wordt momenteel met ongeveer 50 kinderen gewerkt tussen de 3 en 15 jaar oud en err zijn zes vaste vrijwilligers die de activiteiten ondersteunen. De activiteiten worden uitgevoerd in drie verschillende groepen en vinden plaats in het weekend en op feestdagen, en in sommige gevallen op werkdagen zolang het de schooldynamiek van de groep niet belemmert. De stichting vraagt aan Wings of Support verschillende middelen om de activiteiten te verbeteren en meer projecten uit te kunnen voeren.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Barbara Bregman

Contactpersoon 2

Astrid Pauwels