Water tank & Laptop

Projectgegevens

Projectnaam: Water tank & Laptop
Aanmaakdatum: 5-10-2019
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Aankoop/ installatie watertank en laptop
Begroting: € 2.210,00
Instelling: Mercy Nursery and Primary School
Land: Oeganda
Locatie:

Benodigde producten

Schoenen/kleding/(school)tassen (geen plastic!)/ sportspullen zoals kleding en voetballen/speelgoed/ pennen en schriften

Omschrijving

Child Smile Foundation is een organisatie waar WOS al ruim negen jaar mee samen werkt. De organisatie steunt kwetsbare kinderen uit arme families in het Wakaso district door het geven van scholing, onderdak, kleding/ schoenen en voedsel. CSF richt zich met name op "primary education and early childhood development". CSF ondersteunt de kinderen met hun ontwikkeling en maakt o.a. gebruik van (leerzaam) speelgoed, om talenten in een vroeg stadium te ontwikkelen. CSF wilde eerst lesmateriaal aanschaffen ter ondersteuning van de leraren om betere lessen aan de kinderen te kunnen geven. Schoolbanken, kasten en bureaus zijn aangeschaft ter motivatie voor de leraren om hun werk goed en volledig te kunnen doen en ten behoeven van de kinderen in de klassen. Om de lopende kosten te kunnen verlagen, gaan wij ons nu focussen op de aanleg water en electriciteit middels de aanschaf van een watertank, dakreparatie en solar panels. Dit hoeft in de toekomst niet meer ingekocht te worden waardoor school inkomsten beter en directer ten behoeve van de kinderen en/of leraren ingezet kunnen worden. Ook zal er een laptop aangeschaft worden zodat de website onderhouden kan worden en administrative zaken sneller opgepakt en verwerkt kunnen worden.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Michael Os de Man

Contactpersoon 2

Filiz Arikdogan