Met volle buik aan je huiswerk

Projectgegevens

Projectnaam: Met volle buik aan je huiswerk
Aanmaakdatum: 23-3-2017
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: KELRU vraagt ons om steun van hun naschoolse opvang. Deze bestaat uit huiswerkbegeleiding, activiteiten en een dagelijkse warme maaltijd.
Begroting: ‚ā¨ 5.411,00
Instelling: KELRU
Land: Zuid-Afrika
Locatie: Katlehong

Benodigde producten

Schoolspullen zijn altijd welkom. Ook knutselspullen en dergelijke worden enorm gewaardeerd.

Omschrijving

KELRU staat voor Katlehong Early Learning Resource Unit en is een organisatie die zich richt op Early Childhood Development (ECD) in Katlehong, een township nabij Johannesburg in Zuid-Afrika. Zij zijn onder begeleiding van The Learning Trust, een organisatie die andere organisaties ondersteunt en helpt in de ontwikkeling. Zo verzorgt TLT begeleiding op het gebied van management en fundraising. Op deze wijze helpen zij vaak kleine en beginnende organisaties uit te groeien tot zelfstandige en goed functionerende organisaties. Wings of Support is via The Learning Trust in contact gekomen met KELRU en zal met dit eerste project ondersteuning bieden bij hun naschoolse opvang. Deze bestaat uit huiswerkbegeleiding, activiteiten en een dagelijkse warme maaltijd. KELRU is de enige organisatie in Katlehong die zich richt op dit deel van de ontwikkeling en begeleiding van de kinderen in de township. Zij zien de behoefte aan naschoolse opvang en begeleiding aan de grote groepen kinderen die rondhangen op straat.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Marion Kappers

Marion@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2

Angela Burgt

Angela@wingsofsupport.org