Noodhulp 2 COVID

Projectgegevens

Projectnaam: Noodhulp 2 COVID
Aanmaakdatum: 11-8-2020
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: SASO wil graag de €1500 noodhulp verdelen over de 11 medewerkers, omdat zij al ruim 5 maanden geen salaris hebben gekregen.
Begroting: € 1.515,00
Instelling: SASO
Land: Ghana
Locatie:

Benodigde producten

Omschrijving

Extra noodhulp voor SASO in Accra Afgelopen maand hebben ruim 55 families een voedselpakket gekregen. De samenwerking met UPCO is uitstekend gegaan en vele kinderen hebben eindelijk weer een gezonde maaltijd gehad. Sinds 16 maart is de school van SASO gesloten. Een plek waar dagelijks 136 kinderen niet alleen onderwijs, maar ook een maaltijd kregen. De nood-situatie is helaas nog lang niet voorbij en de 11 medewerkers van SASO hebben ondertussen al ruim 5 maanden geen salaris of enige vorm van vergoeding gekregen. Dit is inmiddels een groot probleem aan het worden, want meerdere medewerkers zijn nu genoodzaakt om elders werk te gaan zoeken omdat zij ook zelf kinderen hebben. Om dit te voorkomen zal deze aanvraag van noodhulp verdeeld gaan worden over de medewerkers, zodat zij hun werk kunnen voortzetten en juist in deze crisis langs de armste gezinnen kunnen blijven gaan. In 2018 en 2019 heeft SASO een outreach programma gedaan, waarbij ze langs de armste gezinnen gingen voor oa gratis voorlichting. Ze weten dus precies wie het meest hulp nodig heeft en willen graag juist nu door gaan met hun steun aan al deze gezinnen!

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Mireille Meijers

Contactpersoon 2

Erik Julian Labrana