Waterput voor Greenhouses

Projectgegevens

Projectnaam: Waterput voor Greenhouses
Aanmaakdatum: 28-7-2011
Projectstatus: Gestopt
Aanvraag: Waterput voor bewatering plantjes.
Begroting: € 26.741,00
Instelling: St. Pauls Children Care Centre
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Oude KLM schorten (hiervan worden uniformpjes gemaakt!), schoenen!, kleding vooral voor leeftijden 4 tot 15, BHtjes, ondergoed, Engelse leesboeken, pennen, potloden, schriften, binnen-en buitenspeelgoed

Omschrijving

St. Paul's volop aan de slag. Geinspireerd door de management training van Tak is Jayne volop bezig om het weeshuis zelfstandig te krijgen. De focus ligt op projecten die inkomsten generen. Er zijn nu producten voor eigen gebruik en voor de verkoop door het houden van kippen, drie koeien en het hebben van het land. Er is in afgelopen jaar ook heel veel mais geoogst op het nieuwe stuk grond. Dit stuk grond is in 2009 gedeeltelijk gesponsord door Wings of Support en voor een gedeelte gratis voor gebruik. Er is water in de nabije omgeving en op 1/2 kilometer afstand stroomt een riviertje voor irrigratie. Dit is echter onvoldoende om de groenten in de Greenhouses te voorzien van het benodigde water, dus een eigen waterput zou hierbij enorm veel helpen. Twee collega's van kantoor hebben specifiek voor deze waterput gefundraised en hebben een sponsor gevonden. Wings of Support zal dit geld ontvangen en aanvullen zodat de resultaten van de investering ook meetbaar worden. De Keniaanse stichting Tak zal ingezet worden om dit te realiseren. Zij zullen een onderzoek doen van de status van het weeshuis nu. Er zal een meetbaar plan gemaakt worden zodat het geld ten goede gaat komen aan de situatie van de kinderen. Daarna wordt een jaar lang iedere maand gemeten of het resultaat gehandhaafd blijft.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Mirjam Leemans-Kneppers

Contactpersoon 2

Esther Böhre