Voedselpakketten ivm Corona

Projectgegevens

Projectnaam: Voedselpakketten ivm Corona
Aanmaakdatum: 16-7-2020
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Noodhulp voedselpakketten
Begroting: € 1.397,00
Instelling: Stichting F.E.L.I.S.
Land: Curaçao
Locatie:

Benodigde producten

Op dit moment kunnen ze speel- en knutselspullen gebruiken. Omdat het om een naschoolse opvang gaat gaan de kinderen daarna weer terug naar hun ouders

Omschrijving

Op initiatief van Gerda van Petersen werd in 2010 de stichting F.E.L.I.S. opgericht. Felis is Papiamento voor Gelukkig. De afkorting F.E.L.I.S. staat voor Felisidat Espasio Libertat i Speransa (Geluk Ruimte Vrijheid en Hoop). Wings of Support helpt Felis in de nieuwe aanvraag om de keuken aan te passen, om zo de kinderen dagelijks in hun warme maaltijd te kunnen voorzien. Deze stichting is opgericht met het doel een effectieve professionele organisatie te vormen die zich richt op de naschoolse opvang en begeleiding van kinderen. Op deze wijze kunnen de kinderen naast het onderwijs op school extra steun en onderwijs krijgen. Gerda is geboren op Curaçao en in Otrobanda opgegroeid. Speciaal voor de moeders maar ook voor de andere buurtbewoners zullen wij een multifunctioneel centrum worden.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Benella Spelde

Contactpersoon 2