Noodhulp Lockdown relief

Projectgegevens

Projectnaam: Noodhulp Lockdown relief
Aanmaakdatum: 20-5-2020
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Voedsel donatie voor de Kinyago Ladies en hun kinderen
Begroting: € 7.387,00
Instelling: Kinyago Ladies
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Plastic bekers en borden, bestek, first aid materialen, LED-zaklampen, etui's, rugzakjes, sportschoenen, t-shirts, slaapzakken, lakenzakken, naaigerei (o.a. grijs garen), ondergoed, laptops, naaimachines.

Omschrijving

De Kinyago Ladies luiden de noodklok. Vanwege Corona heeft de overheid alles gesloten en is het verboden om naar de stad af te reizen. Dit heeft dramatische gevolgen voor de meest kwetsbare gezinnen. Het aantal gezinnen dat in nood verkeert neemt toe! Ze kunnen geen geld verdienen door de lockdown maatregelen en daardoor geen eten kopen. De Noorse Astrid Hareide is druk bezig fondsen te werven. De dames vragen ook Wings of Support om hulp. Er wordt een selectie gemaakt onder de gezinnen van de 420 kinderen die normaal deelnemen aan de trainings programma's. Het uitdelen wordt zoveel mogelijk gedaan met inachtneming van de Corona preventie maatregelen. Een politie man helpt met het uitdelen van het eten. Dat is nodig, de situatie wordt steeds grimmiger.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne de Graaf

Contactpersoon 2

Saskia de Wildt