Fundacion Renacimiento

Projectgegevens

Projectnaam: Fundacion Renacimiento
Aanmaakdatum: 16-4-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Renovatie van de keuken: de vloer legaliseren, wanden stuccen,leidingen vervangen, kookapparatuur vernieuwen, een uitgeefluik installeren en tafels en stoelen aanschaffen
Begroting: € 15.841,00
Instelling: Fundacion Renacimiento
Land: Mexico
Locatie:

Benodigde producten

Kleding (baby tot 18j) , speelgoed, knuffels en sportartikelen

Omschrijving

Het grotendeel van de straatkinderen in Mexico-City gebruikt dagelijks drugs. Ze komen meestal uit verscheurde gezinnen of zijn thuis met geweld opgegroeid.Maar hun leven op straat is ook hard en onverschillig. In het tehuis Fundacion de Renacimiento probeert men hen naast onderdak en structuur zoveel mogelijk aandacht en genegenheid te geven. Een niet altijd even makkelijke opdracht die tijdens het jarenlange bestaan van dit tehuis toch al meermaals zijn vruchten heeft afgeworpen! Bij het eerste project heeft Wings of Support een broodbakmachine aangekocht en sindsdien wordt er ,naast tal van andere workschops, het bakken van brood aangeleerd.Deze keer wil Wings of Support de keuken onderhanden nemen. Deze wordt optimaal gebruikt maar is sterk verouderd en onhandig in gebruik. Niet alleen de kinderen die in het tehuis wonen ,maar ook de straatkinderen van buitenaf zijn dagelijks welkom om hier te komen eten.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne Welzen

Contactpersoon 2

Astrid Pauwels