New Life Project, Kanchanaburi

Projectgegevens

Projectnaam: New Life Project, Kanchanaburi
Aanmaakdatum: 22-8-2012
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Aanvraag voor uitbreiding van het "New Life Project" in Kanchanaburi, Thailand. Binnen dit project vind opvang, rehabilitatie en educatie plaats van kinderen en jong volwassenen meisjes en jongens. Het budget is voornamelijk bedoeld voor de meisjes.
Begroting: € 16.484,00
Instelling: Duang Prateep Foundation
Land: Thailand
Locatie:

Benodigde producten

Uitsluitend in overleg met DPF; zie de contact gegevens hieronder.

Omschrijving

In Kanchanaburi ten noordwesten van Bangkok heeft DPF een opvangcentrum waar het New Life Project for Girls wordt gerund. Dit project omvat het opvangen, rehabiliteren en scholen van in de maatschappij ontspoorde meisjes en jong volwassen. DPF had in het zuiden van Thailand al lang een zelfde centrum voor jongens gestart en in 1998 is als gevolg van het geweldige succes van dat project ook een meisjes versie gestart. DPF heeft ons o.a. gevraagd om steun bij het bouwen en inrichten van een "beauty salon" waar opleidingen zullen worden gegeven in het kappersvak en in manicure en pedicure. Ook materialen voor al bestaande opleidingsmogelijkheden zitten in het budget verwerkt als mede budget voor het inhuren van een Engelse leraar en leerhulpmiddelen. Een breed spectrum maar hard nodig om de opleiding van deze meisjes te kunnen voortzetten en uitbreiden. Voor een goed inzicht van de achtergrond en de basis van het new life project kunt U meer lezen bij: http://www.dpf.or.th/eng/Projects/proj_newlife.html

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Ron van Wagtendonk

Contactpersoon 2