Computers en inrichting CFHG

Projectgegevens

Projectnaam: Computers en inrichting CFHG
Aanmaakdatum: 22-10-2009
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Computers, banken/tafels, inrichting readingroom
Begroting: € 5.469,00
Instelling: Compassion Foundation for Humanity Ghana
Land: Ghana
Locatie:

Benodigde producten

Schrijfbenodigdheden en lesmaterialen; pennen, potloden, papier etc. Emmanuel komt het graag ophalen in het hotel, stuur hem dan even een mail om hem te informeren.

Omschrijving

Emmanuel K. Nkrumah is een jonge man met een groot hart voor de kinderen uit zijn omgeving. Als lid van de Methodist Church heeft hij het op zich genomen om zeer arme kinderen die normaal gesproken heel ver moeten lopen naar de dichtsbijzijnde school of waarvan de ouders niet weten hoe belangrijk scholing is, te voorzien van basiseducatie. Hij heeft van de gemeenschap een gebouwtje ter beschikking gekregen (het oude postkantoor) waarin hij een studiecentrum is begonnen. Dit gebouw mag hij gratis gebruiken, zo lang hij maar wil. Hier kunnen de kinderen vrij gebruik van maken en zij zijn dus minder op de straat aangewezen. De kinderen weten het studiecentrum goed te vinden en het is de afgelopen twee jaar flink opgeknapt. Na een succesvol project in 2008 (GH-030) helpt Wings of Support de Compassion for Humanity Foundation weer een stapje verder op weg om meer kinderen te bereiken. Dit keer sponsoren we computers, tafels en banken en de inrichting van een readingroom. Emmanuel is een persoon met een reële kijk op de problemen en een duidelijke visie naar de toekomst toe.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Astrid Pauwels

Contactpersoon 2

Sara Gasseling