Let’s get it started!

Projectgegevens

Projectnaam: Let's get it started!
Aanmaakdatum: 7-4-2012
Projectstatus: Wachtlijst
Aanvraag: Keuken equipment, stoelen & tafels eetzaal, blackboards voor naschoolse activiteiten en benodigdheden moestuin.
Begroting: €
Instelling: Arise and Shine Drop in Centre
Land: Zuid-Afrika
Locatie:

Benodigde producten

Alles voor kinderen tussen 2 en 16 jaar is welkom.

Omschrijving

Toen we een eerste bezoek brachten aan de Arise and Shine opvang, met als belangrijkste doel 384 kinderen twee maal per dag te voorzien van een warme maaltijd, hadden we enkel kunnen hopen dat de plannen die er toen lagen voor het bouwen van een volledig nieuw gebouw werkelijkheid zouden worden. Inmiddels wordt er keihard gewerkt aan de bouw van een prachtig nieuw centrum. Zowel de bouwgrond als de bouw van het centrum worden gefinancieerd door een projectontwikkelaar. Wings of Support gaat helpen bij het inrichten van de nieuwe keuken. Tevens zullen wij de kosten van het meubilair van de eetzaal dragen en helpen we bij het aanschaffen van de eerste benodigdheden voor de moestuin. Een heel bijzonder project waar wij graag vanaf het begin willen helpen.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Benella Spelde
Projectcoördinator
Benella@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2