Boston Childrens Center weer een stuk vooruit!

Projectgegevens

Projectnaam: Boston Childrens Center weer een stuk vooruit!
Aanmaakdatum: 12-10-2012
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Water, klaslokaal en lesmaterialen voor het laboratorium.
Begroting: € 9.438,00
Instelling: Boston Children Centre
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Engelse boeken, wereldkaarten, pennen, potloden, schriften, tekenpapier, eigenlijk alles op het gebied van leermateriaal. Ook kinderkleding en schoenen voor met name oudere kinderen 6 tot en 16 jaar zijn zeer welkom!

Omschrijving

We hebben het Boston Children Center, gelegen in de Matopeni Slum in Nairobi, al meermaals geholpen. Dit keer gaan we bijdrage in de kosten voor de waterrekening van 2012, door vertraging van het waterput project biedt Wings of Support aan deze kosten op zich te nemen. Verder vragen ze ons om laboratoriummaterialen zodat de kinderen van secondary school hun examens kunnen doen. Ook vragen ze ons om financiele hulp om een nieuw klaslokaal te bouwen zodat de kwaliteit van het onderwijs niet te lijden krijgt onder het aantal kinderen in een klas. Deze aanvraag zal Boston Children Center helpen nog verder te groeien en zal nog meer kinderen (nu 425) direct ten goede komen.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1Contactpersoon 2

Yvonne de Graaf