Speelplaats voor La Cuna

Projectgegevens

Projectnaam: Speelplaats voor La Cuna
Aanmaakdatum: 1-9-2012
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Inrichting van een nieuwe speelplaats
Begroting: € 4.967,00
Instelling: Padma
Land: Peru
Locatie:

Benodigde producten

Met name speelgoed en schoolbenodigdheden zijn welkom. Helaas werkt de douane in Lima niet mee om ons dit mee te laten nemen.

Omschrijving

Waarom zou je het ver moeten zoeken, als je het bij onze zuiderburen kunt vinden! De Belgische Liesbet Willems heeft na een succesvolle stage haar eigen organisatie opgericht ineen buitenwijk van Lima, genaamd El Salvador. Een onderdeel van deze organisatie is La Cuna, dat gerund wordt door Padre Christobal. Hij is een toegewijd en bescheiden man die dit project twee jaar geleden over heeft genomen van twee Koreaanse missiezusters. Hij staat in hoog aanzien binnen de gemeenschap en is erg betrokken in de wijk. Hij wil graag dat deze kinderen, vaak uit beschadigde gezinnen, niets te kort komen. Naast maaltijden krijgen deze kinderen ook de aandacht en zorg die ze vaak thuis tekortkomen. Een prima project voor Wings of Support om hun vleugels over uit te slaan.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Angelo Maassen

Contactpersoon 2