Voltooien bouwwerken UPCO

Projectgegevens

Projectnaam: Voltooien bouwwerken UPCO
Aanmaakdatum: 26-7-2015
Projectstatus: Lopend
Aanvraag: Afbouwen van alle halve bouwprojecten
Begroting: € 63.255,00
Instelling: UPCO
Land: Ghana
Locatie:

Benodigde producten

Lesmateriaal: pennen, potloden (kleur), schriften, etc.. Gereedschap: zagen en beitels voor houtbewerking Schilderles: kwastjes, verf en papier. Sportartikelen: voetballen, voetbalschoenen en sportkleding.

Omschrijving

Bij UPCO in Accra worden dagelijks honderden kinderen opgevangen. Er is een babycrèche, een mini kliniek, een bibliotheek, een computerzaal en er zijn klaslokalen waar kinderen regulier onderwijs volgen of een vak kunnen leren. Daarnaast is er voldoende ruimte voor sport en spel, dans en toneel. Naast het steunen van een deel van hun lopende kosten gaan we met dit project de klaslokalen afbouwen volgens het bouwplan. Dit houdt in dan er op de linker en rechter vleugel nog twee lagen komen en dat er bij het midden gebouw de toplaag wordt voltooid. Hiermee wordt UPCO klaar gestoomd op op eigen benen te kunnen staan en tegelijkertijd zullen de kinderen in de omgeving profiteren van verbeterde onderwijsfaciliteiten en opvang. UPCO is te bereiken via onderstaande contactgegevens en de medewerkers zullen u er graag rondleiden. Email: urbanpoorchildorg@hotmail.com

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Erik Julian Labrana

Contactpersoon 2

Robin Ruijter