CAS divers

Projectgegevens

Projectnaam: CAS divers
Aanmaakdatum: 19-12-2018
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Apparatuur voor muziek, sport en spel. Computers. Meubels. Verf voor onderhoud algemeen. Mix van 2e hands en nieuw.
Begroting: € 8.022,00
Instelling: CAS
Land: Ghana
Locatie:

Benodigde producten

Computers, laptops, kelding, educatief voor kids tm 18 jaar. Contact Jos van Dinther via email.

Omschrijving

WELCOME-Akwaaba Katholieke Actie voor Straatkinderen (CAS) is een Ghanese liefdadigheid die kinderen van de straat in Accra Ghana adviseert en opvoedt. Op de straten zijn drie verschillende soorten kinderen te vinden: 1. Kinderen die van de plattelandsgebieden van het land naar de stad zijn gemigreerd. 2. Kinderen die op straat worden geboren. (Tweede en derde generatie kinderen). 3. Stedelijke arme kinderen. Kinderen van arme gezinnen die op straat. CAS heeft vijf afdelingen en de meeste kinderen volgen de stap-voor-stap benadering die door CAS is ontworpen. Stap 1. Straatwerk: Opvolgwerkzaamheden en straatonderwijsopleidingen. Stap 2. Huis van toevluchtsonderwijs. Stap 3. Demonstratie van vaardigheden en handel. Stap 4. Hopeland Center in Adjei Kojo. Stap 5. Ofwel kort (een en half jaar) sponsoring of Lange Sponsoring (drie jaar). Wings of Support wil nu helpen met het aanvullen van benodigheden voor sport, spel, dans en muziek. Tevens een aantal 2e hands computers aanschaffen ter vervanging en uitbreiding van de oude. Daarnaast oude meubels vervangen voor het secretariaat en hier en daar een likje verf. Het meest aangeschafte zal 2e hands zijn om de kosten laag te houden.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Alex Hoedemaker

Contactpersoon 2