Empower the girls!

Projectgegevens

Projectnaam: Empower the girls!
Aanmaakdatum: 26-10-2019
Projectstatus: Lopend
Aanvraag: Safe Spaces gaat structuren opzetten bij een Wos project zodat meisjes wekelijks getraind worden om ze sterk te maken!
Begroting: € 5.147,00
Instelling: Safe Spaces
Land: Kenia
Locatie:

Benodigde producten

Dameskleding, basketbal sportkleding, sportschoenen, laptops, damesondergoed,

Omschrijving

Safe Spaces bekrachtigd 100 den meisjes in Mathare slum. Oprichtster Peninah Musyimi is het gelukt om de slum te overleven en zelfs ook nog rechten te studeren aan de universiteit. Hoe ze dat gedaan heeft kun je lezen en bekijken op de website https://www.safespaces-nairobi.org. Haar levenswerk is nu het creeren van veilige plekken voor meisjes om van daaruit bekrachtigd te worden lichamelijk en geestelijk om de slum te kunnen overleven. Dit heeft ze gedaan door het opzetten van structuren waarbij bekrachtigde meisjes jongere meisjes steunen. Peninah wil heel graag haar structuur op gaan zetten binnen Boston Children Centre. Boston Children Centre zal ook een structuur gaan opzetten voor de jongens. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Safe Spaces. Dit wordt een aparte aanvraag binnen Boston Children Centre.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Yvonne de Graaf

Contactpersoon 2