Mini laboratorium bouwen

Projectgegevens

Projectnaam: Mini laboratorium bouwen
Aanmaakdatum: 5-5-2019
Projectstatus: Afgerond
Aanvraag: Een klein laboratorium + equipment
Begroting: € 12.226,00
Instelling: Tumaini la Maisha
Land: Tanzania
Locatie:

Benodigde producten

Op het terrein nabij de kinderafdeling hebben de ouders een workshoplocatie waar ze kleien spulletjes maken. U kunt hen steunen door hier wat te kopen. Vers fruit en groente is altijd welkom, of kleine speeltjes en teken/kleurmaterialen.

Omschrijving

Het oorspronkelijke goede doel, Tumaini la Maisha, werd in 2011 opgericht in Dar es Salaam. In 2015 werd deze NGO vergezeld door twee nieuwe organisaties, één in Ierland en één in het Verenigd Koninkrijk, die elk onafhankelijk worden beheerd, maar beide Lives Matter heten. Alle drie zijn verenigd in één missie: Zorgen voor kinderen met kanker in Tanzania.Ze doen dit op veel verschillende manieren. Ze werken hard om de situatie van de kinderen te verbeteren, tijdens hun verblijf in het ziekenhuis of thuis , ze proberen ook kinderen in afgelegen gebieden te bereiken WOS en de stichting TLM in Dar es Salaam hebben al verschillende succesvolle projecten grealiseerd. De chemopompen die WOS heeft gefinancierd maakt de toediening van medicijnen gemakkelijker. Met dit nieuwe project willen ze een mini laboratorium bouwen en inrichten, zodat alle lab onderzoeken etc. kunnenworden verricht op de afdeling zelf. Nu gebeurt dit nog op verschillende plekken in het ziekenhuis,wat onnodige tijd kost.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Fleur Scholten

Contactpersoon 2

Yvonne Welzen