Teenpreneur Festival 2017

Projectgegevens

Projectnaam: Teenpreneur Festival 2017
Aanmaakdatum: 11-9-2017
Projectstatus: Lopend
Aanvraag: Het motiveren en stimuleren van jongeren door dit festival. sponsoring voor o.a. prijzengeld, catering en marketing.
Begroting: € 8.600,00
Instelling: Beyond the Lemonade Stand
Land: Zuid-Afrika
Locatie:

Benodigde producten

Omschrijving

Teenpreneur Festival 2017 In Johannesburg gaat de organisatie BTLS op 7 oktober 2017 een festival organiseren. 200 Zuid-Afrikaanse jongeren tussen 13 en 19 jaar zullen aanwezig zijn. Twintig hiervan zullen de gelegenheid krijgen om hun eigen onderneming te promoten vanaf een eigen kraampje. Het wordt een dag vol inspiratie en motivering om jongeren te laten zien wat allemaal mogelijk is. De zes beste pitches zullen een prijs ontvangen, een jaar lang gecoacht gaan worden door een professionele mentor en zullen ook de nodige spullen ontvangen om de onderneming van de grond te krijgen. Beyond The Lemonade Stand houdt zich bezig met het veranderen van mentaliteit. Ze werken met scholieren uit gemeenschappen met te weinig middelen en ze ondersteunen de scholieren met het organiseren van praktische projecten.

Bezoek

Wil je dit project bezoeken? Neem dan contact op met de projectcoördinatoren, zij helpen je bij het organiseren van een bezoek.

Contactinformatie

Contactpersoon 1

Mireille Meijers
Projectcoördinator
Mireille@wingsofsupport.org

Contactpersoon 2