ACTIEVE PROJECTEN

Hier vindt u het overzicht van actieve projecten. | Can not read this? Translate in browser or click here for the onepager in English |

afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

"Boksen" in Kibera

Stichting Move Forward is een nederlandse organisatie die zich bezig houdt met sport en dans evenementen voor kinderen in AZC en kinderen in achterstandswijken in het buitenland. In april 2021 willen ze voor de kinderen uit Kibera een boks programma opstarten ism de lokale organisatie Elimu en met de inzet van lokale bokscoaches om de kinderen weerbaarder te maken tegen de problemen die in de community spelen. Verkrachting en misbruik werden door onze lokale partner benoemd als iets waar veel meisjes mee moeten leren omgaan. Boksen blijkt een uitstekende vorm om zonder teveel woorden iets positiefs teweeg te brengen voor deze kwetsbare doelgroep. Eind dit jaar willen ze ook een basketbal programma in dezelfde community opstarten, maar ze starten eerst met het boksprogramma. Mike Wamaya is de oprichter van Project Elimu en is gespecialiseerd in dans, hij heeft Move Forward gevraagd te ondersteunen bij het opzetten van sportprogramma's aangezien hij dit zelf niet aanbiedt en Move Forward wel. De voorzitter van de Move Forward Foundation heeft in het verleden community projecten in Kameroen en Suriname begeleid en de oprichtster van Move Forward heeft community projecten op Haiti, in Suriname en in Nederland begeleid. Vandaar dat zij met Mike en zijn team dit boksproject succesvol op willen gaan zetten.

Meer info
afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

Salarissen leraren

Sinds begin dit jaar zijn de scholen in Nairobi weer open. De sloppenwijk Matopeni waar de school staat is zwaar getroffen door de lockdown vanwege de COVID pandemie. Ouders hebben eigenlijk geen geld om naast hun dagelijkse maaltijd en huur ook nog schoolgeld te betalen. daarom zouden wij als WoS graag de salarissen van de leraren voor het jaar 2021 betalen en de huur van een gedeelte van de school.

Meer info
afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

Sanitaire voorziening St Thomas college

St. Thomas' 'Catholic International College is de eerste in zijn soort in Sri Lanka en staat onder leiding van Father Kennedy Perera en is vernoemd naar kardinaal Thomas Cooray die het katholieke onderwijs in Sri Lanka heeft gebracht. De naam is ook gewijd aan Thomas de apostel, de apostel van Azië. De school heeft in een paar jaar tijd een flinke verandering ondergaan. De achtergrond is katholiek maar alle kinderen zijn welkom, ongeacht religie. Er is een hoofdgebouw gerealiseerd met complete inrichting (gedoneerd door Medi-Aid-Nederland) en is er een kerkje gebouwd. Er is zelfs een zwembad. Kinderen in Sri Lanka krijgen geen zwemles. Tijdens de Tsunami in 2004 zijn er veel kinderen verdronken vandaar kwam het initiatief om een zwembad te realiseren waar de kinderen op school maar ook in de wijde omgeving zwemlessen krijgen. Momenteel zijn ze druk doende met het realiseren van een tweede gebouw omdat er meer ruimte moet komen voor nieuwe klassen. De aanvragen nemen enorm toe omdat de kwaliteit op de St. Thomas College hoog is en op het eiland een begrip wordt. Kinderen van ouders die voldoende inkomen hebben betalen schoolgeld waarmee ze gedeeltelijk zelfvoorzienend kunnen zijn. Er worden ook kinderen uit arme gezinnen toegelaten, dat was bij de aanvang van het project ook het hoofddoel. Deze kinderen betalen niets en krijgen kosteloos een school uniform. Het achterliggende idee van het school uniform is dat niemand aan de kleding kan zien wie arm of rijk is, iedereen is op de St. Thomas college gelijk! Father Kennedy is tijdens zijn missie diverse keren gevraagd of de school gehandicapte kinderen kan onderbrengen en het ging hem telkens aan het hart te zeggen dat de school hiervoor geen faciliteiten heeft. Hij wil nu voor deze speciale kinderen op hetzelfde terrein een schoolgebouw realiseren waarin ze kunnen leren, bezigheidstherapie krijgen en fysiotherapie wordt aangeboden. Een nobel streven waaraan Wings of Support graag wil meehelpen!

Meer info
afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

Een eigen waterput!

Het team in Pacung (Bali) was zeer verast dat er ondanks de Covid-19 toestanden toch in 2020 een project mogelijk was. Ze hadden dat niet verwacht en zijn voortvarend en vol enthousiasme aan de slag gegaan met de realisatie van de voorgenomen doelen die door WoS waren goedgekeurd. Helaas konden wij ivm met Covid-19 restricties ons jaarlijks bezoek niet organiseren. Wel is er regelmatig contact met het team op Bali en sturen ze foto’s en updates over de voortgang. Gezien de positieve ervaring en vertrouwen die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn we van mening dat we met een goed gevoel een vervolg project kunnen opstarten. De plannen zijn al weer gemaakt!

Meer info
afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

Fris voor de dag!

Botshabelo Community is een gemeenschap die is opgericht in 1990 door Marion en Con Cloete, twee hoogopgeleide blanke zuid-afrikanen die hun welvarend leventje hebben opgegeven om hun visie op een nieuwe toekomst voor Zuid-Afrika waar te kunnen maken. Het terrein waar ze de community hebben gesticht ligt in een mooie omgeving buiten Johannesburg waar er grote armoede is onder de lokale bevolking vanwege de sluiting van de mijnen. Botshabelo heeft als doel om het leven van deze mensen te verbeteren en zorgt er voor dat de 300 kinderen die bij in het dorp op hun grond wonen onderdak, scholing en elke dag een voedzame maaltijd voorgeschoteld krijgen, ze voorzien ze vooral van een familiale structuur en veel liefde. Volgens hen is dit de basis van een toekomst zonder criminaliteit. Dit bewonderenswaardig initiatief heeft hen al veel erkenning opgeleverd, maar alles financieel doen draaien is niet altijd eenvoudig. Wings of Support komt hen tegemoet door 20 nieuwe bedden,vier televisietoestellen en vier wasmachines aan te kopen. Stuk voor stuk voorwerpen die het dagelijkse leven van de kinderen wat aangenamer maakt.

Meer info
afbeelding voor dit project kon niet gevonden worden

HOPE Center programma's

Wings of Support werkt sinds 2015 samen met 7de Laan. Deze organisatie van Marco Spalke is inmiddels gefuseerd met Hands & Feet. De visie van Hands & Feet is simpel: zo veel mogelijk gezinnen intact te houden wanneer er sprake is van armoede, alcoholmisbruik, drugsgebruik e.d. Men is snel geneigd om in zulke gevallen een kind uit huis te plaatsen. Hands & Feet gelooft er echter in om de juiste begeleiding beschikbaar te stellen zodat zulke gezinnen SAMEN aan een betere toekomst kunnen werken. Het betreft hier de nederzettingen 7de Laan, City Mission, Masincedone, Opperman’s Oord en Plot 9. Deze liggen allemaal in Strandfontein en tellen bij mekaar circa 1500 inwoners die in grote armoede leven. Wij hebben de afgelopen 3 jaren hun interventie/ondersteuningsprogramma's (deels) bekostigd. Zo worden er mogelijkheden gecreëerd en deskundigen in dienst genomen om zowel kinderen als ouders te begeleiden. Met de huidige aanvraag gaan we een tweejarige samenwerking aan. Het is de afgelopen 3 jaren namelijk gebleken gebleken hoe impactvol de projecten waren en een totale verandering van de community tot gevolg hebben gehad. Kortom: een goede manier om de kinderen een betere toekomst te kunnen bieden.

Meer info
Titel Stad Land
"Boksen" in Kibera Amsterdam Holland
Salarissen leraren Nairobi Kenya
Sanitaire voorziening St Thomas college Breukelen Nederland
Een eigen waterput! Buleleng Bali - Indonesia
Fris voor de dag!
HOPE Center programma's Strandfontein South Africa
Continuering financiële steun
Noodhulp voor Poghoi Amsterdam Nederland
Speech therapy and Psychiatric specialist care
Fabriekskinderen Pequeri Brazilie
Minivan voor de kids Willemstad Curacao
Indispensable Social worker Cape Town South Africa
Corona in Rio verdeelt Pequeri Brazilie
Renovatie Huize Melati Paramaribo Suriname
Aankoop grond Educational en Arts Communitycenter Capetown Zuid Afrika
Kerst covid-proof Guayaquil Ecuador
Gezondheid voor Iedereen
Noodhulp 6 Nairobi Kenya
Corona Noodhulp UPCO Gbegbeyise - Accra Ghana
Noodhulp COVID-19 SASO december Mamprobi - Accra Ghana
Teachers are needed Kaapstad South Africa
Voetbal om jongens op rechte pad te houden
Een veilige haven
Opstarten schoolwerk Nairobi Kenya
Betere hygiëne op school! Suriname
Bekrachtigen van vrouwen en kinderen uit de slum. Nairobi Kenia
Life Sciences lab Cape Town South Africa
Making the next step forward
Nieuwbouw Commewijne Paramaribo Suriname
Noodhulp tijdens het Corona virus Paramaribo Suriname
Extra noodhulp voor gezinnen in Quito Quito, Pichincha Ecuador
Noodhulp 5 Nairobi Kenya
Ondersteuning meisjes in het naai atelier
2e X Noodhulp ivm Corona Buenos Aires Argentinië
Bouw en rep. lokalen/dak + aanschaf solar panels Wakiso District Uganda
Schoon drinkwater voor de directe omgeving Mathare (slum) Nairobi Kenya
Noodhulp tijdens het Corona virus
Noodhulp tijdens het Corona virus Suriname
Salaris voor juf Joice Rio de Janeiro Brazilië
6 maanden salaris event manager (vervolg)
Vervolg thuisonderwijs door Covid-19 Naivasha Kenya
Uitbreiding school voor kleine (b)engeltjes San Gabriel Alto,Villa Maria del Triunfo Peru
Noodhulp Kriel, Johannesburg South Africa
nog een klaslokaal Amsterdam Nederland
Noodhulp tijdens het Corona virus Paramaribo Suriname
Noodhulp UPCO Gbegbeyise - Accra Ghana
Noodhulp 2.0 tijdens Corona Mamprobi - Accra Ghana
Wastafels tegen Corona Otavalo Ecuador
Noodhulp 4 Nairobi Kenya
2e ronde noodhulp tijdens het Corona virus Rosario Argentinië
Noodhulp tijdens het Corona virus Suriname
Noodhulp tijdens het Corona virus
Extra noodhulp voor gezinnen in Quito Quito, Pichincha Ecuador
Voedselpakketten ivm Corona Willemstad Curacao
Noodhulp vanwege Corona Nairobi Kenya
Noodhulp Paramaribo Suriname
Noodzakelijk onderwijs in de favela´s Rio de Janeiro Brazilië
Noodhulp tijdens het Corona virus
Noodhulp Lockdown relief Nairobi Kenia
Veilige hekwerken en vervanging huishoudapparatuur
Voedselpakketten Corona voor leerlingen YES! Paramaribo Suriname
Voedselpakketten voor SASO Mamprobi - Accra Ghana
Noodhulp tijdens het Corona virus Suriname
Hulp in de sloppenwijken van Bangkok Bangkok Thailand
Voedselpakketten voor Vila Itaim São Paulo (SP) Brasil
Coronales en ondersteuning Naivasha Kenya
Noodhulp 3 Nairobi Kenya
Een dagje uit! Bangkok Thailand
Noodhulp voor voedsel Ngong Town Kenya
Psychische ondersteuning ten tijde van Corona Miraflores, Lima Peru
Noodhulp vanwege Corona Cartagena Colombia
Animation for Albinism Soest Nederland
Voedselpaketten voor het zwaar getroffen Sao Paulo Diadema Brazilie
noodhulp Kenya
Corona slaat hard toe in Rio Rio de Janeiro Brazilië
Noodhulp 2 Nairobi Kenya
Renovatie drinkwater en exposure Buleleng Bali - Indonesia
Voedselpakketten voor Casa de Ana
Crisis Bank Curacao
Noodhulp voor Menino de Deus
Noodhulp vanwege de Coronacrisis
Noodhulp verslechterde omstandigheden Corona
Salaris voor Logopediste Paramaribo Suriname
Corona Noodhulp San Isidro Chico, Beccar Argentinie
Lockdown Food Support Amsterdam Amsterdam
COVID - 19 EMERGENCY FOOD PACKAGE REQUEST Gbegbeyise - Accra Ghana
Noodhulp ivm Corona Buenos Aires Argentinië
Lekker Papiaments lezen
Opknapbeurt voor de school
Noodhulp Corona lockdown voedsel en zeep Wakiso District Uganda
Noodhulp Kayda Voedsel Kampala Uganda
Creating a Makerspace
Noodhulp corona Kampala Uganda
Hulp voor de meest getroffenen van de coronacrisis Rio de Janeiro Brazilië
Salarissen van 4 medewerkers
Nieuwe leesboeken voor EA Janari PS Capetown South-Africa
noodhulp als gevolg van Corona zona B, San Juan de Miraflores, Lima Peru
Noodhulp tijdens het Corona virus Quito, Pichincha Ecuador
Voedselsteun voor de armste leerlingen Paramaribo Suriname
Noodhulp voor het opvanghuis Thika Kenya
Noodhulp Nairobi Kenya
Family Empowerment vervolg Thika Kenya
Noodhulp tijdens het Corona virus Rosario Argentinië
Corona; geen werk geen eten Otavalo Ecuador
Let's change the world together, one kid at a time Rosario Argentinië
Improvements on Jack & Jill School
Onderwijs naast de vuilnisbelt Rio de Janeiro Brazilië
Scholastic Materials for Destiny School Entebbe
Spelenderwijs Pequeri Brazilie
Het epicentrum van de crisis in Ecuador Guayaquil Ecuador
Eten voor 30 studenten en hun families
Voedselpakketten plus zeep Nairobi Kenia
Mondkapjes voor DPF Bangkok Thailand
Hoe het virus de zwaksten treft Rio de Janeiro Brazilie
Noodhulp Corona
Noodhulp Voedselpakketten Rio de Janeiro Brazilië
Noodhulp beschermingsmateriaal ivm Corona Cape Town South Africa South Africa
Bouw noodopvang in het dorp. Kampala Uganda
Salarissen aanvulling Accra Ghana
Noodhulp voedselpakketten ivm Corona
Op tijd erbij
Noodhulp voor de favela´s Pequeri Brazilie
Ondersteuning door een psycholoog.
Reparatie waterpomp Nairobi Kenya
Nog meer hockeykampen voor kinderen in Oeganda Amsterdam Nederland
Klusreis Kaapstad Cape Town South Africa South Africa
Klusreis Kaapstad Tableview, Milnerton, Cape Town South Africa
Klusreis Kaapstad Cape Town South Africa
Plato Para Todos Quito, Pichincha Ecuador
Continuiteit sportprogramma's Quito, Pichincha Ecuador
Computers voor de communicatie
Een veilige thuis Cape Town South Africa South Africa
Renovatie Paramaribo Suriname
Empower the girls! Kenya
Thuis rekenen Cape Town South Africa
a daytrip to the animal shelter Dar es Salaam Tanzania
Renovatie Casa de Ana
Meer speeltijd
6 months of salary for event manager
Nieuwe generator Nsawam-Adoagyiri Ghana
Mini laboratorium bouwen Dar es Salaam Tanzania
Learning new ways of living Strandfontein South Africa
Speech therapy and Psychiatric specialist care
Becoming professional musicians Amsterdam the Netherlands
Water tank & Laptop Wakiso District Uganda
Bigsmile San Isidro Chico, Beccar Argentinie
Awareness project Soest Nederland
Veilig spelen Cajamar Brazil
Driving the kids safely Tableview, Milnerton, Cape Town South Africa
van golfplaat naar klaslokaal Amsterdam Nederland
Veilig het zwembad in! Paramaribo Suriname
inrichting voor nieuwe unit Paramaribo Suriname
Schoolpakketen
Brandblussers en schoolbanken Rio de Janeiro Brazilië
Schoolpakketten Suriname
Uitjes en materialen voor Kinyago Ladies. Nairobi Kenia
verfbeurt Paramaribo Suriname
Vakantieplezier Quito Ecuador
eten Amsterdam Nederland
Bushcamp 2019 Loosdrecht Nederland
Preventing Dengue, Part Two Bangkok Thailand
Een opgeknapt communicatiecentrum Diadema Brazilie
Geef de straatkinderen van Delhi HOOP! New Delhi India
Bali;Boeken, spelen en computer tools Buleleng Bali - Indonesia
Busje komt zo Cape Town South Africa South Africa
Vervolg Sport Programma Rosario Argentinië
Degelijk digitaal onderwijs Cartagena Colombia
New Books Nairobi Kenya
Digitale vooruitgang in de sloppenwijk van Lima
Zonder paraplu naar de WC
Schoon en "Cool" muziekmaken
Learning Materials & Cabinets Wakiso District Uganda
Naar zee Guayaquil Ecuador
Hulp kinderen overleden ouders Breukelen Nederland
Tereo Mission School Kaapstad South Africa
Samen sterker in Uganda
Kerstfeest 2018 Guayaquil Ecuador
Mimosa House Tableview, Milnerton, Cape Town South Africa
"Een kind behoort te lachen" Zwolle The Netherlands
Op kamp Mumbai India
Leren en leven naast de vuilnisbelt Rio de Janeiro Brazilië
7de Laan Strandfontein South Africa
Sibongile Cape Town South Africa
Hockeykampen, focus op langere termijn! Amsterdam Nederland
Spelmateriaal,computer en water Otavalo Ecuador
Aankoop huis nr 3 voor sibongile Cape Town South Africa
CAS divers Accra Ghana
Vital Signs monitor en zomerkleding Bronckhorstspruit 1020 South Africa
Luntu House Kaapstad South Africa
Bouwstenen voor de muren, dak en sanitair school.
2 extra classrooms
Frisse uitstraling voor de school! Suriname
Veilig zwemmen! Paramaribo Suriname
Opzetten van een Cineclub Cartagena Colombia
APT cursus oktober 2018 Accra Ghana
Alpine Primary School
Méér sport! Quito, Pichincha Ecuador
Bijles programma's in Philippi Kaapstad South Africa
Naschools programma SIYAKHATHALA school Kaapstad South Africa
Renovatie beheerderswoning Paramaribo Suriname
Eastern Cape Mentorship Start-up Cape Town South Africa
Muziek,een tent en stoelen Dar es Salaam Tanzania
Nieuw slaapvertrek voor de tienerjongens. Nsawam-Adoagyiri Ghana
Confortabele consultaties Miraflores, Lima Peru
Voltooien bouwwerken UPCO Gbegbeyise - Accra Ghana
Rucaf afbouwen Accra Ghana
Outreach & Skills Training Project Mamprobi - Accra Ghana
Naaimachines
Fris toilet Bogota Colombia
School for streetkids Mumbai India
Bushcamp 2017 Loosdrecht Nederland
Bushcamp 2018 Loosdrecht Nederland
Kasten en stoelen financieren voor ISURU Talpe Sri Lanka
Drinkwater en sanitaire voorzieningen op scholen Berlicum Nederland
Therapy & begeleiding voor kinderslachtoffers Stellenbosch South Africa
Saving Water Kaapstad South Africa
Salaris social worker Cape Town South Africa
familiebanden in de lift Strandfontein South Africa
Fill up the library!! Capetown South-Africa
Meer educatie op nieuwe lokatie Zuid Afrika
New kitchen for the school Dar es Salaam Tanzania
Veel groenten en fruit kan worden geplukt. Mkuranga Tanzania
Naar school in Noney Utrect Nederland
Meer computer lessen! Buleleng Bali - Indonesia
New playground Uganda
Feestelijke dagtrip en nieuwe uniformen. Wakiso District Uganda
Voortzetting Sport Programma Rosario Argentinië
Acrobatentoeren Rio de Janeiro Brazilie
Een dak boven je hoofd Pequeri Brazilie
Samen in het bootje Diadema Brazilie
Speak Up São Paulo São Paulo (SP) Brasil
Interior learning centre Masona Village Zimbabwe
Zeetrip Durban 2018 Kriel, Johannesburg South Africa
Music to their ears! Amsterdam the Netherlands
Hippo- and watertherapy for the children
Yoga en spelen is leuk en gezond! Boundery MoRong Baras. Philippines
Kennis voor de kinderen van Mathare
uitje voor de kinderen Ngong Town Kenya
Uitje en lesmaterialen voor de kinderen. Nairobi Kenia
Borehole for a sustainable future Nairobi Kenya
Financiële steun aan psycholoog en sociaal werker
Coaching op hoog niveau Paramaribo Suriname
Opknapbeurt multifunctionele huisje Paramaribo Suriname
Dansen en sporten Amsterdam Holland
Rolstoelen en ventilatoren Paramaribo Suriname
Verbeterde overkapping!
Gezellig uitje en weer even kind zijn. Kampala, Wakiso District Uganda
Aanvraag nieuwe toegangspoort voor Hogar de Gina
wax voor kaarsenmakerij Ngong Town Kenya
Hair Sessions Bangkok Thailand
Betere educatie dmv een smartboard! Rio de Janeiro Brazilie
Agape Grabouw SA
CAS Tools Accra Ghana
Nieuwe school uniformen Quito Ecuador
Sport en spel Cape Town South Africa
De sterren van het veld Rio de Janeiro Brazilië
Roof in Rocco Rio
Hellogedigdag 2017 Darling Zuid Afrika
Therapautisch materiaal voor de outreach Bronckhorstspruit 1020 South Africa
Teenpreneur Festival 2017 zuid afrika
Salaris voor Head Teacher Sao Paulo Brazilie
Duurzame wc's en waterpret Kigali Rwanda
Learnig Community Space Accra Ghana
Therapie voor de kids van Goede Hoop Gordon's Bay South Africa
Nieuw lesgebouw Cape Town South Africa
Een leven zonder drugs Guayaquil Ecuador
A holiday at the beach, a dream come true Kalkheuvel, Broederstroom South Africa
Lekker liggen en zitten
Droog spelen
Renovatie speeltuin
Management Training
Schoenen voor het voetbalteam Quito, Pichincha Ecuador
Hockey plezier voor de Kinderen in Kampala
Met volle buik aan je huiswerk Katlehong South Africa
Een goed onthaal !
Veilige peuterschool 'la Arañita' Villa El Salvador, Lima Peru
Muziek in Cazuca
Bedden voor meisjes Amsterdam Nederland
Social work to do! Roggebaai Zuid Afrika
New land, new school Ssisa Sub-county, Kampala Uganda
Educatief zomerkamp voor kansarme kinderen
Bijles programma's in Philippi Kaapstad South Africa
Een kleurrijke toekomst tegemoet Rio de Janeiro Brazilie
Renovatie speeltuin Paramaribo Suriname
Blijven leren Rio de Janeiro Brazilië
Als die straat van mij zou zijn Rio de Janeiro Brazilie
Bouwstenen voor de tweede verdieping. Kampala Uganda
Uitbreiding school Naivasha Kenya
UPCO 2015 - 2020 Gbegbeyise - Accra Ghana
tafels en stoelen voor creches Accra Ghana
Therapists for a new Cerebral Palsy Program Nsawam-Adoagyiri Ghana
Een mooie ruimte met easy acces voor rolstoelen Nsawam-Adoagyiri Ghana
Schoon water voor Nazreth Nazret Ethiopia
Naaimachines
Creating a Movie, Preventing Dengue (& Zika) Bangkok Thailand
Bushcamp 2016 Loosdrecht Nederland
een veiligere school Cali Colombia
Noodhulp voor eten/water/elektra/salarissen Cali Colombia
Fit4life Fit4Work Nyanga South Africa
Nieuwe veilige kinderopvang in township
Nieuwe duurzame Junglegym
Sports and Lifeskills Cape Town South Africa
Meer liefdevolle, professionele hulp in de Kaap Stellenbosch South Africa
Joint Mentorship Project
community double-decker Muizenberg South africa
Een eigen huis voor sibongile
Walls to provide protection Tableview, Milnerton, Cape Town South Africa
DFA Outreach
Rappend naar een betere toekomst Capetown Zuid Afrika
upgrade and maintenance
Naschools lees programma SIYAKHATHALA Kaapstad South Africa
Immanuels Private School Gordon s Bay Zuid Afrika
Vangnet voor familie Strandfontein South Africa
Sjawls voor babies
Books for Silverstream Primary School Capetown South-Africa
Een tweede kans voor de meiden van Willemstad Willemstad Curacao
Laat FELIS shinen
A better vision for the future Dar es Salaam Tanzania
KCC Talent Development Dar es Salaam Tanzania
Life through a tube
Extra hulp voor de straatkinderen in Delhi New Delhi India
Booksteps Gulu Amsterdam Nederland
Schoolkosten Entebbe Uganda
Bigger steps forward Wakiso District Uganda
Running cost for Drop-In Centre Kayda, Uganda Kampala Uganda
Musica en la calle Argentinië
Sportprogramma voor jongeren Rosario Argentinië
Kansen door continuïteit Barrio Raffo, localidad de General Rodri Argentina
Onze nieuwe juf ! Rio de Janeiro Brazilië
Wij gaan digitaal
Een dak boven je hoofd São Paulo (SP) Brasil
Play and learn Sao Paulo Brazilie
Before the rain comes
Education for more children
Art Week. (start 29-04-2017)
Breng het Lifebook naar Zuid-Afrika Johanneburg Zuid-Afrika
Klusreis2016 Cape Town South Africa
Good Hope Somerset West South Africa
7de Laan Muizenberg South africa
Agape House 4 Grabouw SA
Good Hope Service Support Group Stellenbosch South Africa
Village of Hope
Immanuel's Haven
Graceland
Sibongile
Onmisbaar onderwijs
Nice and warm at Christmas' time Chongwe, 10100 Lusaka Zambia
Safe and Sound in Seko Village Lusaka Zambia
Toekomst door Hockey! Amsterdam Nederland
Een opvang voor meisjes Pueblo, Atlixco Mexico
Purchase and repair of School Furnitures Mathare (slum) Nairobi Kenya
Nieuw klaslokaal voor Eburru Naivasha Kenya
SUBI MARURUI ACADEMY Ruaraka, Nairobi Kenya
2ND Year Renumeration of Staff Salaries Nairobi Kenya
2ND Year Renumeration of Staff Salaries Nairobi Kenya
Een opvanghuis van stenen. Nairobi Kenia
Tamalaki Expansion Part 2 Nairobi Kenia
Family Empowerment Thika Kenya
Extra studieplekken voor meisjes Boston Highschool Nairobi Kenya
noodhulp voor voedsel
New home for youths with mental disabilities Bucharest Romania
Art Therapy Bucharest Romania
Yes we can! Paramaribo Suriname
Lekker liggen en zitten Paramaribo Suriname
Droog spelen Paramaribo Suriname
Hulpmiddelen voor Annie
"Drukte om water"
Management Training Cape Town South Africa
Op weg naar school

JIJ KAN HET VERSCHIL MAKEN

Ja ik doneer!

WAT WE AL HEBBEN BEREIKT

Hier vindt u het overzicht van al onze afgeronde projecten.

Titel Stad Land
Recanto Sao Francisco
Recanto Sao Francisco
Apis Casa Amsterdao
Recanto Sao Francisco
Sitio Agar
Recanto Sao Francisco
Apis Casa Amsterdao
Meisjeshuis
Lokalen Recanto
Apis Casa Amsterdao
O Sal da Terra
Apis Casa Amsterdao
Vila Any
Recanto Sao Francisco
Recanto Sao Francisco
Recanto Psychologe
Onderhoudsruimte Recanto
O Sal da Terra
Magic Care
Day Care
NUA
O Sal da Terra
Vervolg jaarsalaris Psycholoog
Magic Care clowns- en goochelworkshop 2009
Sitio Agar deel II
Inrichting Trainingscentrum/School Vila Itaim
Magic Care Brazilie workshop 2010
NUA Cultural Bridge Project
Inrichting Trainingscentrum/School Vila Itaim
Magic Care Brazilie workshop 2011
Sitio Agar
Vila Itaim
Magic Care Brazilie workshop 2012
Wij willen zelf ons brood verdienen!
Een blijvende geestelijke gezondheid
Kleine wasjes, grote wasjes
Preventive scholing
Internet and new toilets in Guatemala
Een weekendje aan zee
Kerstfeest bij de dokter
De zee zien!
Hulp vanaf het prille begin
Eerste hulp na de aardbeving
AIDS Prevention Programme
wheelchairs
Hope Box in Cuba
Utopian Playground in Havana(15-5 VERG.PROJECT)
Hygienische stappen voor IMBA
Sport voor ontwikkeling bij IMBA
Child Guidance Centre
Diepsloot
Diepsloot
Diepsloot
Topsy
Mabalone
Diepsloot
Zondagschool en kleuterschool
Inrichting
Maureens childrens home
Martha Ithuteng Daycare Centre
Mavis' Daycare Center
Zeetrip Durban
Riversand School, cooking pans
Maureens Ceiling
Saint Christophers
Busje
Waterberg speelattributen
Saint Christophers
Zeetrip Durban
Riversand School, picknick tables
Onverwacht, Wolvenkop en Dark City
Saint Christophers
Zeetripje naar Durban 2008
Verbouwing Pink House
Shelter Ministries speeltoestellen
Riversand Roof
Sedimosang day care and pre-school
Home of Hope
Botshabelo
Warmte en verse groente, Pink House.
zeetrip naar Durban 2010
sedimosang, uitbreiding
Koken op een gasfornuis dat werkt!
Zeetrip Durban 2012
Opgeruimd staat netjes
Zeetrip Durban 2014
Science Lab
Kind in het bakkie
een veilige slaapplaats in Pretoria
Empowering
Ready to read
Matten voor therapie en andere benodigdheden
Zeetrip Durban 2016
"Een kind behoort te lachen!"
Hospice light in Africa
Schoolbanken
Bouw New Hope Education School
Naar school
een eigen opbergplek
A New start; let's renovate!
Klusreis CPT 2009
Klusreis EBB sept 2008
Klusreis MAC
klusreis Kaapstad 2010
klusreis Kaapstad 2010 YIP
Klusreis Kaapstad 2010 ELSO
klusreis SoH kaapstad 2010
klusreis 2011
klusreis maart 2011
Klusreis 2011 Hopolang
klusreis 2012
Klusreis 2012
Klusreis 2012
klusreis 2012
Groentetuin
Een mooie tuin
Het dak op in de zon
Verven op school
Klussen bij Immanuels haeven
KLusreis 2014
fietsen Pniel Primary School
Yabonga
Immanuels Haven
Love and Faith
Village of Hope
Agape House 3
Sibongile
Manege Hippotherapy
St.Grace for victim children
noodhulp Nepal
Computers voor de Shepherd's Centre Foundation
Pusat Penjagaan
Education, education, education!!
Yachay Peru
Aynimundo
Arco Iris kinderhuis
Educatief centrum in buurt Virgen Del Buen Paso
El Colegio Adesa
Educatief centrum in buurt Virgen Del Buen Paso
Arco Iris
el Manguare
Aynimundo/bouw Aula de Arte
Beter onderwijs voor iedereen
San Francisco de la Cruz
Naar de tandarts.
Noodhulp voor Iquitos
Speelplaats voor La Cuna
Een goede tandarts, ook voor ons !
Nieuwe school voor kleine (b)engeltjes
Eindelijk eigen vervoer
Met open armen ontvangen!
Iedereen naar het toilet
Onbekommerd spelen
Dierentuin en Logopedie
Speelplezier tijdens de vakantie
Noodhulp voor water
Ijamido Motherless Children Home
Ijamido Motherless Children Home
Ijamido childrens Home
Ijamido Childrens Home
New place, new start
Ijamido Childrens Home
Koken zonder Kolen
Fysio materiaal voor Bethesda
Nieuwe school uniformen CCHZ
Hockeykampen voor Zambiaanse jeugd
Skills and Sustainability
El Ocotito
Espinoza kleding
Pro Ninos de la Calle
Pro Ninos de la Calle
Ipoderac
Fund.Ren. de Apoyo a la Infancia que Labora
Carpentry Ipoderac's Carpentry
Fundacion Renacimiento
La renovacion de los pisos
zaken voor onder en boven de grond...
Papaya school
Virlanie
Palawan
Mango Tree
Virlanie 2
SFK
Virlanie Foundation
Mango Tree 2
Day Care Manila
Virlanie Foundation
Student Center (Young Focus)
Bahay Aurora
Uitbreiding Papayaschool
Computer Literacy and Knowledge project
Bahay Tuluyan (Kibo Children's centre)
Mango Tree House (former)
Cashew Tree Learning Centre
Jungle Camp 2009
Tahanan Sta. Luisa
Uitbreiding Bahay Aurora
Child care Centre (Construction)
Love2Learn
Reparatie schade door lekkage en termieten
Center of Hope Baseco
Repairs & Equipment Virlanie Houses
Waterproject
Herstart kindertehuis na watersnood ramp
Noodhulp Virlanie Outreach Program
noodhulp
Noodhulp kinderen & gezinnen omg. Mango Tree House
Noodhulp kinderen & gezinnen omg. Papaya School
Met reparaties House of Refuge weer helemaal OK!
YF summercamp
Tent en Geluidsset voor straateducatie
Uitbreiding Bahay Aurora (vervolg)
WoS helpt de meiden van TSL op weg...
Summercamp
Meubilair aan vervanging toe bij Papaya...
Weer goed studeren bij Virlanie
Een echt thuis voor de kinderen van Mango
Typhoon Nesat, Mango Huis geeft noodhulp
Young Focus geeft noodhulp op Smokey Mountain
Hope WW schiet te hulp na Typhoon Nesat
St. Martin helpt mensen in nood in Tondo
Door renovatie een grote stap voorwaarts...
Keuken klaar...? Koken maar!
Klassikaal leren, lukt beter!
Weg van de vuilnisbelt de toekomst tegemoet…
Zonnestralen geven Energie!
Laat de zon maar schijnen!
Een zonnige toekomst tegemoet !
Blessed Generation Ruiru
Blessed Generation Ruiru
Nyumbani
Seeds in His Garden
Good News Center
Good News Center
Good News Center
Maji Mazuri
Maji Mazuri Centre
Jacaranda Girls Home
Good News center
Spirit of Faith Childrens Center
Bushcamp 22
Private School
Training Centre
Spirit of Faith Childrens Center
Bushcamp 23
Training Centre
Tamalaje Project
Mbara stichting samen succes
Bushcamp 2004
Lopende kosten 2005
Eburu sec.school for girls
Bushcamp 2005
Community Center en school
Rachels Development Programme
Starts for Jesus
Kenowa
Mbara 2
Community center en school
Community center en school
Bushcamp 2006
Blessed Generation & Kenowa
Bushcamp 2006
Olympic Imani Self Help Group
Macheo Childrens home
Good Hope
Kianjau
Rachels Development Center
Community center en school
Norcc
Norcc
Kianjau
Bushcamp 2007
St Pauls Children care
East African Women's League, Naivasha Safehou
Norcc
St Pauls Children Care
Good Hope schoolgeld
Upendo Children's Home
Macheo Bushcamp
Norcc
Child Rescue Centre Thika
Child rescue centre Thika
Redeemed Gospel Church
Boston Children Centre
Action for Children
WWN washing area
Vision Nursery School
Bushcamp 2008
PHJC formation centers, project Kenia
General KagoGeneral Kago Primary School
Kianjau
Shalom Academy
Joy Divine Children's Organisation
Macheo Greenhouses
Tania
Huruma- deel 2
Good hope schoolgeld
Boston Children Centre
Noodhulp
BethanyKids at Kijabe Hospital
St. Paul Children Care Centre
Kantoorgebouw 3 weeshuizen
Marurui Community Initiative
Mwelu Foundation
Beatini
St. Paul Children Care Centre
Goodhope schoolgeld
Hanne Howard fund
Cycling out of Poverty
Boston Children Centre
Mbara
Bushcamp
Dagoretti early child centre
Herplaatsing kinderen
WWN pick-up
Mwelu Bibliotheek
Iembeni Toilets
Finalizing 2 classrooms
Cows for Cash!
St. Michael's
Samburu
Dagoretti new ground
Alice Nyambura Nursery School Renovation Project
Electra voor weeskinderen
Bouwkosten leslokalen
Schoolgeld
Boston Children Centre
Improvements NORCC
2 jaar huisvesting Kenowa
Karinde Childlove Utilities
Eburru School
St. Michael
tweede stukje grond
Independence
Kianda Non Formal School
Schoolgeld
reparatie van de safaribus
St. Michael Holy Unity Academy Noodhulp
St. Michael Holy Unity Academy grond
Boston Secondary school
Cycling2School
Een toekomst voor getalenteerde kinderen
Eburru School
Het klaslokaal kan niet meer wegwaaien.
Action for Education
Eigen waterput voor Boston Children Centre
Voedselhulp
4 ruime lokalen voor Secondary school
Slaapplaatsen op school
Tuk Tuk voor schoolgeld
Marurui classroom 3 construction
Energiezuinig koken bij Asante Childrens Home
Bushcamp 2012
Bushcamp 2013
Bushcamp 2014
Schoolgeld 2012
frisse lokalen voor Kwawanzilu School
Study & Sport for D.I.S.C.
Books for School
Inrichting bibliotheek en afbouw bijgebouw
FloFlo WoS
Renumeration of Staff salaries
10 Outreach Kitchens
Waterput voor schoolkinderen
Afmaken 3 schooltjes en voorkomen besnijdenis.
Oppimpen handmatige waterboortoren
Boston Childrens Center weer een stuk vooruit!
Expantion Resource Center
Materialen tbv kindergarten en studiecentrum
Door de ogen van de fotograaf
Tamalaki School
Een activiteiten centrum voor de jeugd
privé matatu voor school en werk
Tools for Talents
Een mooi lokaal voor de kleuters
Renovatie Rescue Home en Irrigatiesysteem Moestuin
Lokalen voor koken en timmeren
Uniforms for School
Tamalaki Expension
Tools to Work
Bouwen en boeken
Books and more
Een huis van stenen om in te wonen.
GHC schoolgeld
opknappen schoolgebouw
Fietsen bij Holland House
Een klaslokaal voor de kinderen van Masol Hills
Een school op de berg
Noodhulp voor de kinderen
Verbeteren en beveiligen van de secondary school
Waarde toevoegen aan het trainingscentrum
een highschool om trots op te zijn
Salarissen voor GHC
De meisjes van Lomut
St.Straatkinderen Boekarest
St.Straatkinderen Boekarest
St.Straatkinderen Boekarest
City of Hope Girls Home
City of Hope Meubilair en Was/droogmachines
City of Hope
St.Someren voor San Martin
Pinocchio
St.Straatkinderen Boekarest
City of Hope Bron
Al Obregia
Broken Heart Occupational Therapy
Laundry Joy
Healthy Eyes
Valentina Summercamp 2008
Healthy Teeth
Alternativa 2003
AVIVA Playground
Childs Life
Social Counseling and Assistance Center for Family
"After School"
Life skills services for disfavored youngsters
Schoolkamp 2010
Educational Support Center INOCENTI
Youth Counseling
Inocenti Summer Camp 2012
Veilig huiswerk maken
Summer Camp 2014
Veilig koken en douchen
Summer Camp 2015
renovatie Samuel
Campagne Zout der Aarde
Renovatie toiletgroepen
ondrobon boot
aanschaf wasmachine
Loksibon
Maria Internaat
Oases of Hope
Maria internaat 2
Maria internaat 3
WIN/Zuster Dankers Centrum
Maria internaat 4
Renovatie jongensopvanghuis
Betheljada
Louis Brailleschool
Mr Huberstichting
Maria Internaat 5
Renovatie
schoolmateriaal binnenland
Baithul Amin
vervolg Renovatie
Louis Brailleschool
Het Parelhuis
vervolg Renovatie 2
Tamara
Lotjeshuis o.a. aanschaf industriele wasmachine
Cleviaschool
Baithul Amin
Cleviaschool
Twinfiets voor gehandicapte kinderen
Maria Internaat 6
Kinderhuis Lobi-Blesi
Nieuw gasfornuis+ventilator
Aanschaf brandblussers
Mr Huber Stichting 2
Opo Doro 1
Spelen in het schelpenzand
Het Meisjeshuis opknappen.
Empowerment voor Surinaamse jongeren
Kenneth's Stage
Opknappen 2e meisjeshuis
Schone handen
Waterpret
Renovatie Huize Begonia
Gezellig wonen
Stop de muskieten
Snoezel ruimte
Nieuwe bedden
Weg met de houtluis !!!
Muurschildering
Hui Ling Beijing
Sunshine Learning Center
Love and Care Project
Home of Children's Hope International
Sun Village Henan huis
Santisima Trinidad
Salariin Kampuchea
Casa Albergue de Martina III
Casa Alberque de Martina II
Casa Alberque de Martina
Hogar San José de Malambo
Hogar San José de Malambo
Fundacion un Mundo mejor
Orquestra Infantil Ludovico Rutten
Lampioni waterboiler
Satnoeba waterboiler
Copan Pinta
st.hoop voor Albanie
Foundation Hope for Albania
Schoolmeubilair op weg!
HIV baby's genezen bij Garden of Mercy
Lekker in bad
Leadership training Kenia
Fundraising and Proposal Training
Leadership Training Oeganda
Fundraising and Proposal Training
Project cycle management
Project Cycle Management
Training van st. YES in Paramaribo
Evalueren en Scannen met WOS projecten
Infantil de Compassion
QUITO SPRING CAMP 2009
Vanaf nu "zonder lijm"
Beter onderwijs door beter materiaal !
keukeninrichting voor kansarme kinderen
Engelse les, een droom die waarheid wordt !
Eindelijk aandacht voor autisme
Extra aandacht voor het voetbalteam

PROJECTEN UITGELICHT

Hieronder een aantal van onze projecten willekeurig uitgelicht.

alfbeelding van het NUA Cultural Bridge Project project

NUA Cultural Bridge Project

NUA leert buurtkinderen verder kijken dan hun neus lang is.Het leven in je buurt is hard en gevaarlijk. Je moet goed op je tellen passen om niet in de problemen te raken. Problemen met je ouders, met de andere bendes waar jij niet bij hoort, met de politie en met je school om maar wat te noemen. Je moet overal tussendoor manoeuvreren en dat lukt je natuurlijk niet altijd al word je er natuurlijk wel behendig in. Met de vaardigheden die je op straat leert kun je later niet aan de slag in de maatschappij. Daar moet je namelijk op tijd komen, goed werk afleveren, een studie af hebben gemaakt, je afspraken nakomen, er verzorgd uitzien, goed kunnen communiceren en natuurlijk betrouwbaar zijn.NUA start hiervoor een nieuw programma: Cultural Bridge. Met behulp van creatieve programma's en multimedia worden de kinderen en hun ouders in contact gebracht met een andere wereld dan hun buurt. Ze maken kennis met de wereld die zich buiten hun buurt afspeelt en worden geholpen hoe die wereld binnen handbereik kan komen...

Meer info
alfbeelding van het Magic Care Brazilie workshop 2011 project

Magic Care Brazilie workshop 2011

Recanto opnieuw in de ban van Igor de Magiër! Al voor het zesde jaar reist Igor de Magiër af naar het verre Extrema bij Sao Paulo. Hij gaat daar niet naartoe om de kinderen van Recanto Sao Fransisco te betoveren maar om hun betovering juist te verbreken! Igor weet met zijn goochelworkshops diep tot de kinderen door te dringen. Hij weet de mooiste dingen in hen weer naar boven te halen want die zitten daar, na jaren zwerven op straat, inmiddels diep verstopt...Zie ook: BR0-030, BR-027 en BR-022.

Meer info
alfbeelding van het Sitio Agar project

Sitio Agar

Sitio Agar is geëvolueerd van een stichting die kinderen met de dodelijke ziekte AIDS onderdak gaf tot één die ze nu, dankzij de betere medicijnen van de laatste jaren, op een volwaardig leven wil voorbereiden, De kinderen worden ouder en hebben behoefte aan een opvoeding en vorming die toekomstgericht is. Ondertussen heben ze bij Sitio Agar een naaiatelier, een computerlokaal en een bakkerij. In de bakkerij worden dagelijks 2500 broden gebakken die worden verkocht aan bedrijven uit de omgeving en aan mensen die een zeer laag inkomen hebben. Het Volkswagenbusje waarmee men sinds 1993 dagelijks de broodjes heeft rondgebracht is niet meer betrouwbaar. Omdat de sociale functie van de bakkerij onontbeerlijk is voor de kinderen van Sitio Agar, wil Wings of Support graag de bedrijvigheid gaande houden en een nieuw busje aanschaffen voor hen.

Meer info